Posted by [info]inese_tk on 2014.08.09 at 20:11
pankūkas mūsmājās vispār ir Kārļa ziņā, bet tā vispār saber bļodā vairāk auzu miltus, mazāk miežu miltus un drusku turku zirņu miltus (tie uzlabo kopā turēšanos) pielej ūdeni un/vai auzu pienu līdz izveidojas vēlamā konsistence (kā jau parasti biezāka mīkla mazajām pankūkām, šķidrāka - plānajām), izved suni uz 15 minūtēm ārā, atnāk atpakaļ un cep.

"biezpiens" - divas saujas indijas riekstu (var iepriekš pamērcēt, bet nekas nenotiks, ja vajadzēs steidzīgi un tiks lietoti nemērcēti), kārtīga šļuka ūdens un/vai auzu piens, medus (īstu vegānu versijā agaves nektārs vai kas tamlīdzīgs) un sula no ~puscitrona. visu sablendē. ja par saldu, skābu, šķidru, biezu - attiecīgi pievieno kaut ko no visa vairāk. blendēšanas ilgums atkarīgs no tā kā gribas - var atstāt drusku graudainumu, tad ir biezpienīgāka tekstūra. vai blendēt ilgāk, kamēr pavisam maiga un krēmīga tā masa, tad asocicējas ar saldo biezpiena masu.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.