Posted by [info]inese_tk on 2013.11.18 at 01:39
nu to jau ir neiespējami noteikt. es esmu bijusi gan pie zobārsta, man ir bijuši pīrsingi, ir tetovējumi (starp citu tieši tetovēšanas salonos līdz šim ir gadījies novērot visrūpīgāko pieeju instrumentu sterilizēšanai), man ir liktas šuves. un, ja man tie aknu rādītāji bija tik augsti, cik bija, jau 2005. gadā, tad visticamāk es esmu bijusi inficēta jau sen pirms tam, jo viņi parasti neuzkāpj tik strauji, bet gan pamazām. tā ka sanāk ļoti reāli, ka esmu inficēta jau kopš bērnības - visdrīzāk vai nu pie zobārsta vai ar kādu poti.

statistika ir tāda, ka LV katru dienu inficējas 3 cilvēki un ir milzumdaudz cilvēki, kuri nezina par to, ka ir inficēti. vienīgais, ko darīt - uzmanīties no jebkādas iespējas nonākt kontaktā ar ne-savām asinīm, nopietni aprunāties ar savu zobārstu un pie mazākajām aizdomām (vai pat profilaktiski) taisīt analīzes un pārbaudīties. simptomi jau ir salīdzinoši neizteikti (t.i. tādi var būt arī viskam citam). es, kā jau te kkur minēju, atklāju tāpēc, ka man likās ka man ir depresija.

par zobārstu runājot - man vispār ir skumji par to, ka pastāv liela iespēja ka kāds ir inficējies tieši no manis, jo pie zobārsta esmu gājusi salīdzinši daudz un inficēta esmu jau sen :(

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.