Posted by [info]inese_tk on 2013.03.29 at 17:21
man liekas, ka suņiem un kaķiem ir vēl sarežģītāk un trakāk,
piemēram,

"Tātad: katrs kaķēns tiek pie sava gara vārda. Kā jau smalkās un aristokrātiskās ģimenēs pieņemts. :) Trakoti nepatriotiski, bet kaķēnu oficiālie vārdi nebūs latviski. Tā nu ir sagadījies, ka audzētavās vārdus pārsvarā dod internacionāli saprotamus. Un tā nu ir sagadījies, ka man pieder oficiāla starptautiskā organizācijā reģistrēta kaķu audzētava. :) Pats par sevi saprotams, ka ciltsrakstu Ņīnas bērniem nav un nebūs (jo nevar būt), bet audzētavas vārdu kā savu parakstu un firmas zīmi es viņiem došu gan. Tāpēc vārds katram kaķēnam sāksies ar "Sodalitas" - tā sauc manu audzētavu.
Audzētavās viena metiena bērni ir atpazīstami pēc kopīga sākumburta vārdā. Tā kā "A" metiens manās mājās jau ir bijis, tad šie būs "B" bērni. Vienojošs motīvs Nīnas bērniem būs arī tas, ka otrais vārds katram kaķēnam apzīmēs kādu kukaini. Mani mazie kukainīši. :)
Trešais vārds (jā, ar diviem ir par maz! :)) kaķēniem ir piešķirts par godu kādas grāmatas varonim. Tas ir arī vārds, kādā tiks saukti ikdienas dzīvē tie kaķēni, kas paliks mūsu mājās."

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.