aknā sēž

Posted on 2012.09.29 at 11:16

Comments:


Andr.
[info]andr at 2012-09-29 12:50 (Saite)
Iešu pie ģimenes ārsta apjautāties vēlreiz par aknām,mazliet sašaubījos tikko:)Pašai jau man liekas,ka man ir problēmas pa sieviešlīniju.Kad strādāju Minoltā un man riebās tas,tad es pat ar vadītāju biju sarunājusi,ka darbā ierodos 11 nevis 9,tik dēļ tā,ka man nebija motivācija un nekāds prieks celties agrāk.Tagad ceļos ap 7.30,palaižu brāli uz skolu,izvedu suni un ja uznāk miegs,eju vēl pagulēt.Bet tā vispār man nekad īsti nav bijušas problēmas pēc modinatājzvana uzreiz kāpt ārā no gultas.Ja tu ar riebumu ej uz darbu un nevari sev iestāstīt,ka tas,ko dari tomēr ir forši,tad jāiet prom,savādāk cieš veselība un ne tikai.Kad es gāju prom no darba, man Creditreform pierasīja 700ls,bija izveidojies 450ls liels parāds par dzīvokli plus Creditreform gribēja pārejo summu saņemt par savu darbu,viss beidzās ar to,ka pārstāju baidīties un man viņi pēc kāda pus gada atzvanīja un teica,ka mans parāds ir 0.01 santīms,lai gan nebiju maksājusi viņiem līdz tam brīdim ne cik.Ar to es gribēju pateikt,ka jadara tas ko vēlies,un mana pārliecība ir tāda,ka cilvēks domā,bet Dievs dara,un tas ceļš pa kuru iet,ne vienmēr ir tāds kā iztēlojos(visbiežāk tas ir grūts),bet tā ceļa galā ir sasniegtais mērķis.Pa maziem solīšiem.
*
[info]inese_tk at 2012-09-29 13:09 (Saite)
nu es savu labo paribi vislaik attaisnoju ar nieri, jo vidusskolā biju reiz nieres apsaldējusi un izdomāju, ka man drošvien tās nieres tādas jūtīgākas un tāpēc ik pa laikam tiek sapūstas un sāp. lai arī es vienmēr velku drēbes, kas nieres kārtīgi nosedz. par to kāpēc tikai labajā pusē es kaukā nekad neaizdomājos.

ja man nebūtu zirga, es jau drošvien būtu aizgājusi no darba. bet man vajag naudu, lai viņu uzturētu, lai man sanāktu benzīnam, ko viņa aizbraukt. es viņu ļoti, ļoti mīlu un negribu zaudēt, negribu pamest, atdot vai pārdot kādam citam. man šobrīd ir -600 lati kontā, ko esmu iegrābusies overdraftā dažādu objektīvu un ne tik objektīvu iemeslu dēļ (vetārsts zirgam, mašīnas remonts, pārāk izšķērdīga ēšana utt.). nav ne jausmas ko darīt un kā, lai visu šo situāciju atrisinātu. hepatīta ārstēšana maksā apmēram 200 ls mēnesī. tā ir gandrīz visa mana alga, bet ārstēšanas kurss ir 6-12 mēneši.
[info]vesper_ at 2012-09-29 14:29 (Saite)
Otrs darbs? Sorry, nav jau pats jaukākais ieteikums cilvēkam ar mūžīgu nogurumu, bet risinājums tas būtu.
*
[info]inese_tk at 2012-09-29 17:19 (Saite)
nū esmu jau iepriekš žēlojusies par mana esošā darba neparedzamību un slīdošumu. parasti jāstrādā vakaros, bet noteikts sākuma laiks nav, ja jāstrādā pie jaunas izrādes, tad jāiet arī agri no rītiem uz darbu utt. ļoti grūti sakombinēt ar ko citu. turklāt ar manu esošo enerģijas līmeni vēl viens darbs būtu kā būtu. es brīžam ļimstu jau no šī darba, lai gan jāstrādā nav baigi daudz un smagi :(
Previous Entry  Next Entry