Posted by [info]inese_tk on 2012.01.05 at 14:22
ai zini ar to izbraukāšanu sākumā liekas briesmīgāk nekā ir īstenībā. es tak ar ilgi biju ļoti rets DZ viesis, līdz draudzība ar Radiku ieviesa korekcijas un nācās pieiet lietām elastīgāk. katrā ziņā pirmos 3 mēnešus man tiesību nebija, bet pie zirga tāpat tiku 2-3x nedēļā, turklāt ne reizes neizmantojot sab.transp.
braucu uz Rīgu un tad kombinējos vai nu Baloža vai Ivetas mašīnā. Tavā gadījumā labs vedējs varētu būt Renoo, jo viņai ar ir klasiskais darba laiks, turklāt nav bērnu, kas mēdz ieviest korekcijas plānos. Laima daudz braukā ar sabiedrisko un vai nu atnāk kājām vai kāds viņai aizbrauc pretī uz pieturu vai aizved uz to pēc tam. arī pēc skolas viņa pamanās 1x nedēļā atbraukt. reizēm viņu ved vecāki, domāju arī viņi neiebilstu paņemt mašīnā vēl kādu. Gita tagad braukā pie Doreļa bieži...
katrā ziņā tiklīdz sāk noticēt, tā risinājumi parādās. ja man ar Radi, viņa dzīvesvietu un iespējām pie viņa izbraukāt viss tik neticami labi nokārtojās, es ticu, ka tas ir iespējams arī kādam citam. es vēl pirms gada nebūtu varējusi iedomāties, ka viss var tik ļoti veiksmīgi atrisināties. :)

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.