saldā maize

Posted on 2011.07.13 at 15:19

Comments:


Strēlniece
[info]str at 2011-07-13 15:48 (Saite)
5. Pārāk bieza garoza:
· Nepietiekami silta cepeškrāsns;
· Pārāk ilgi cepusies;
· Par daudz sāls.

no tejienes
http://manasreceptes.blogspot.com/2007/06/maize.html

bet vēl- maizi izņemot no krāsns - apslaka ar ūdeni , apklāj ar dvieli - dzesēties
*
[info]inese_tk at 2011-07-13 16:02 (Saite)

hmmm

paldies.
cepeškrāsni biju uzsildījusi uz minētajiem 180 grādiem. nez, varbūt jāmēģina cept karstākā, moš manai cepeškrāsnij savādāka grādu izpratne. bet citas cepamlietas parasti pilnīgi normālas sanāk.
pārāk ilgi viņa cepās, jo vidus palika un palika jēls. bet bieza garoza jau bij pirmajā raudzīšanas reizē - pēc kādām 40min.
abet sāls šite nebij vispār.

kad vīrs cep tās nopietnās maizes, tad slakam un tinam dvielī un vēl maisiņā ieliekam.
Previous Entry  Next Entry