vienīgais, kas man visbiežak šādās receptēs mulsina, bet ir drausmi bieži astopama ir tā blenderēžana. Sīki sakapāt nav opcija? jo tās putriņas ir njēē ;)
man akal patīk tā pļurība, turklāt kapāt slinkums. un šai gadījumā jau visa tā mērce sajaucas ar kuskusu un no gabaliņiem nav īpašas jēgas. ā un vienmēr jau pastāv iespēja arī nesablenderēt pilnīgi. tikai apblenderēt :)
Es kā mazs bērns uz šo lietu, ja man pasaka zupa- tad ir ok, ja uz to pašu sastāvdaļu putrinu piem. koktēlis un ieklej nevis bļodā, bet glāzē- vsjo- pēē :D
nē, nu šitie ir ta ka salāti. sausu irdenu kuskusu sajauc ar šito zaļumu pļuriņu (nu pašķidru sataisa tādu ar eļļu un citronsulu). kad sajauc kopā sanāk mazliet mitrāks, bet joprojām irdens kuskuss, kas pieņem zaļu krāsu un patīkamu garšu un, kurā tad vēl iegriež gruķīti un tomātiņu.
Es kā mazs bērns uz šo lietu, ja man pasaka zupa- tad ir ok, ja uz to pašu sastāvdaļu putrinu piem. koktēlis un ieklej nevis bļodā, bet glāzē- vsjo- pēē :D
sausu irdenu kuskusu sajauc ar šito zaļumu pļuriņu (nu pašķidru sataisa tādu ar eļļu un citronsulu). kad sajauc kopā sanāk mazliet mitrāks, bet joprojām irdens kuskuss, kas pieņem zaļu krāsu un patīkamu garšu un, kurā tad vēl iegriež gruķīti un tomātiņu.
Paldies, ka vizualizēji- es tādu ēstu (oj, tagad labprāt) :)