vasara pilsētā

Posted by [info]inese_tk on 2011.06.08 at 00:16
ar [info]digna rāmi riteņojām šodien pa Rīgu - kkas tāds nebija noticis kopš neatminamiem laikiem. ēdām zemenes un saldējumu Ziedoņdārzā, apstījām viņas jauno, vēl neizremontierēto mājvietu, izbraucām Miera ielu, pie zvēriem ierijām džankfūdiņu un izdzērām pa aliņam I Love You*. kad bij jau gandrīz jālaiž projām, ieradās arī Otradienu Ģenerālis - un ir taču šodien otrdiena. man tik ļoti patīk šitādi gari, gaiši un tveicīgi vakari galvaspilsētā. man vispār Rīga vasarā liekas kaukas mazliet eksotisks - tas kopš bērnības, kad uz vasarām tiku bez vārda runas deportēta uz Smilteni un nokļūšana Rīgā šitādā karstumā bij vesels piedzīvojums.
nujā, bij tik jauki un labi, ka nemaz negribējās vēl doties uz pēdējo vilcienu. bet nācās, jo man rīt jau deviņos jāsēž notīrītā un apseglotā zirgā un jāsāk treniņš.


______________
* izrādās, ka es tur nebiju bijusi ļooooti sen. pēdējo reizi, kad biju, tur vēl bija tikai viena tualete.
un laikam pirmoreiz mūžā pārvarēju skopumu un nopirku 0.3 aliņu. līdz šim vienmēr esmu salūzusi to nedaudzo santīmu starpības priekšā un pirkusi 0.5, pat zinot, ka tik daudz negribas. un izrādās, ka tas priekš manis ir ļoti labs tilpums. var dabūt aliņa garšu, bet nesākt just to alkoholaino pretīgumu.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.