Posted by inese_tk on 2011.02.14 at 16:14
oij, bez augļiem gan traki, jo banāni un dateles ir ideāli saldinātāji.
nu ta vēl varu ieteikt agaves sīrupu (tas tak neskaitās pie augļiem, ne?) - šausmīgi garšīgs, mazliet līdzīgs kļavu sīrupam (varbūt tas Tev der?), turklāt atšķirībā no medus, drīkst karsēt un termiski apstrādāt. moš var mēģināt viņus izmantot receptēs cukura/medus vietā.
vēl ir tāds saldaugs kā stēvija, bet par to man personīgas pieredzes pagaidām nav. ir doma pavasarī dabūt stādiņu un paaudzēt mājās pašai.
info - http://www.stevija.lv/
vēl salds skaitās karoba pulveris (carob), ko mēdz lietot kakao vietā. man i tāds mājās, bet TIK salds, lai ar viņu aizstātu cukuru man viš nešķiet.
nu ta vēl varu ieteikt agaves sīrupu (tas tak neskaitās pie augļiem, ne?) - šausmīgi garšīgs, mazliet līdzīgs kļavu sīrupam (varbūt tas Tev der?), turklāt atšķirībā no medus, drīkst karsēt un termiski apstrādāt. moš var mēģināt viņus izmantot receptēs cukura/medus vietā.
vēl ir tāds saldaugs kā stēvija, bet par to man personīgas pieredzes pagaidām nav. ir doma pavasarī dabūt stādiņu un paaudzēt mājās pašai.
info - http://www.stevija.lv/
vēl salds skaitās karoba pulveris (carob), ko mēdz lietot kakao vietā. man i tāds mājās, bet TIK salds, lai ar viņu aizstātu cukuru man viš nešķiet.