Re: Cits viedoklis.

Posted by [info]inese_tk on 2010.12.12 at 23:42
es neredzu šim visam pilnīgi nekādu sakaru ar ezotēriku.

man atkal reizēm ir grūti saprast Tavu, brīžam aizkaitināto un neiecietīgo, ārdīšanos un to, kāpēc Tu nekādi neproti nepiekrist mierīgi. tas reizēm man liek justies nenormāli bezpalīdzīgai, it īpaši tāpēc, ka man nepietiek prāta neiesaistīties ar Tevi šādos konfliktos.

es, piemēram, labi atceros, cik nikni un neiecietīgi Tu runāji, kad es sāku kļūt par 100% veģetārieti - Tu putām uz lūpām bļāvi, ka netici, ka tas ir pa īstam, ka es noteikti kaut ko apspiežot un, ka tā vispār esot tikai modes lieta. laiks ir parādījis, ka tas ir pa īstam, ka es neko neapspiežu un, ka vismaz manā gadījumā tam ar modi nav nekāda sakara. es atceros, arī diskusijas, kurās Tu apgalvo, ka tas, ka viens cilvēks kļūst par veģetārieti nekādi nevar ietekmēt pasauli kopumā - nu tur ekoloģisko situāciju vai attieksmi pret dzīvniekiem, tāpēc no tā nav nekādas jēgas, ja to dara tikai ētisku apsvērumu dēļ, lai gan it kā gribas to gaļu ēst. tagad ir pagājis laiks un Tu pati atsakies no precēm, kuras Tev ir ērti un patīkami ikdienā lietot, tikai tāpēc, lai ētisku apsvērumu dēļ neatbalstītu eksperimentus ar dzīvniekiem.
ar šo visu es nekādā ziņā negribu rādīt uz Tevi ar pirkstu un teikt, kauko no sērijas - redzi, redzi, bet es taču teicu vai arī, ka es kaut ko zinu labāk par Tevi. pilnīgi noteikti ne tā. es tikai gribētu, lai Tu šādās diskusijās nebūtu tik ārprātīgi kategoriska un neiecietīga. no savas puses es no sirds centīšos to visu uztvert lēnprātīgāk, bet pagaidām es neesmu tikusi tik tālu, lai to varētu bez Tevis daudzinātās apspiešanas, no kā es ļoti cenšos izvairīties.

lūdzu nedusmojies un neapvainojies, dārdā drAUdzene!

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.