Posted by [info]inese_tk on 2010.06.29 at 15:21
nu es ar iedomājos kaut ko līdzīgu.
Upene ir vecs čigānzirgs, kas strādājot ar bērniem un iesācējiem ir diezgan negatīvā nozīmē desentizēta, it kā jau nevar gaidīt, lai viņa uzreiz novērtē to, ko viņai piedāvā. tajā pašā laikā esmu dzirdējusi stāstu no galīgas nenaturāļmeitenes par pāris Kleistu mācībgrupas zirgiem, kas mutes infekcijas dēļ jāti apaušos, gājuši ideāli. un Kleistu zirgi manuprāt ir nenormāli desentizēti un notrulināti.

vajadzētu jau droši vien kautkādu darbu no zemes ar viņu un visu tādu. bet zirgu īpašniecei NH liekas bezjēdzīga māžošanās, pret kuru viņa principā neiebilda, līdz stallī uzpeldēja meitene, kas apgalvoja, ka 3 gadus gājusi pie Armanda un, kura darīja visādas nelabas lietas. (Līga teicās par to meiteni dzirdējusi - viņa tiešām trīs gadus gājusi pie Armanda - apmēram reizi gadā parādījusies un viss). diemžēl šādu pseidonaturāļu pašdarbnieku dēļ daudzu zirgu īpašniekiem ir sabojāts viedoklis par šo metodi.

un tā, kā es nevaru un negribu bez regulāras komunikācijas ar zirgiem, tā kā esmu ļoti iemīļojusi Upeni un tā kā viņa dzīvo 15 min attālumā no manām mājām, kas priekš mana neregulārā un slīdošā darba grafika ir dieva dāvana, es neko tur nevaru šobrīd mainīt.

šausmas cik es daudz te sarakstīju :)

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.