nu ko viņiem te vajag

Posted on 2009.11.23 at 10:16

Comments:


__________________
[info]spiritualized at 2009-11-26 10:14 (Saite)
Tu paprasīju, lai paskaidroju, ko nozīmē "kvalitatīvs ieraksts", es to arī izdarīju.

Jā, spice girls bija kvalitatīva popsa mērķēta uz bērnu masām.
Also, apsviecu, ka neesi viena savā idejā par gaumes kontrolēšanu, bet ar tevi kopā ir arī antīkā grieķija (un vēl droši vien islama pasaule, ja runājam par mūsdienām) Nodod sveicienus Antīkajai grieķijai no manis. :)

Sen jau bija laiks likt bērniem klausīties gaumīgu mūziku un atvērt "gaumes standartizācijas HQ", sāksim uzņemties atbildību, no šī brīža visi klausīsies tikai to ko mēs būsim atzinuši kā gaumīgu esam!

Un runājot par atbalstīšanu vai attaisnošanu, tur nav ko atbalstīt vai attaisnot, tā vienkārši ir kapitālisma un cilvēku daba. Var jau būt dons hikots un cīnīties ar vējdzirnavām, bet jēgas ta nekādas, man piemēram ir pilnīgi pohuj ko klausās mani kaimiņi vai džeks kas sēž blakus autobusā, couldnt care less un ja es varētu viņiem pārdod kādu ierakstu ar to sūdu ko viņi klausās un tādējādi nopelnīt - lieliski.

Un vispār, man liekas, ka ar katru postu ar kuru es totāli apgāžu (haha) tavus argumentus, tu izdomā pavisam jaunu tēmu par ko strīdēties :)
Vispār mēs jau sākām ar to, ka Tu teici ka Mettalica ir bezdvēseles radījumi, kam interesē tikai mūsu sūri nopelnītā nauda un lai cik kruts koncis viņiem nebūtu, tas būs bez satura!
Previous Entry  Next Entry