Posted by [info]spiritualized on 2009.11.24 at 10:45
Mūzikas industrijā pro mūziķis ir tas kas saņem naudu par savu darbu, teh end.

Ok paturpināšu diskusiju,
un tikai tāpēc (ne jau, lai ko pierādītu), ka man patīk kā diskusija nodarbina manas smadzenes un liek 2x-3x pārdomāt to, ko esmu jau pieņēmis kā ~patiesību, šādā veidā var nonākt līdz vēl tīrākai patiesībai.

Eniivei,

apsviecu ar algas nesamazināšanu un turpinu par mūsu tēmu:

Mūzika ir māksla, bet līdz ko tā tiek pārdota, tas arī ir produkts, tā pat kā filmas, teātris, gleznas utt.
Bet mūzikā ir raksturīga LIVE performance, kas tīri pašsaprotami, nevar tikt pasniegta ar 100% dvēseliskumu kāds ir bijis pirmsākumā- radot dziesmu studijā vai mājā pie kamīna w/e , tas vnk nav iespējams,
droši vien Kārlis ar varētu piekrist, ka braukājot apkārt un koncertējot uz tevi tiek izdarīts kaut kāda līmeņa spiediens, pat ja tu negribi īsti spēlēt, tev ir jāspēlē, jo ir atnākuši cilvēki, kas vēlas tevi dzirdēt un tu vnk tam ļaujies, vai ne tā? Un ja dzīvajā trūkst dvēseles/dzīvīguma, tas automātiski nenozīmē, ka VSJO mūziķis ir norakstāms un tukšs, tas vnk ir slikts koncis. Un mūsdienās, ja gribi būt pro, tu nevari atļauties vadīties pēc savām emocijām - iet šovakar spēlēt vai nē, tas ir tavs darbs, tu tam esi piekritis, ja negribi strādāt ofisā pie pc visu dienu un gribi darīt to, kas tev patīk - tu ej un spēlē kaut vai ārā plosās vētra.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.