Posted by [info]inese_tk on 2009.11.23 at 18:48
paldies, sapulcē gāja tīri labi, algu pagaidām nesamazinās.
bet
turpinot diskusiju - es neesmu saņēmusi to, par ko maksāju, ja dabonu tikai tukšu formu, bez satura. un (saturīgs) saturs bez dvēseles NAV IESPĒJAMS.
jā, dvēseli nevar nopirkt. pārdot gan var. es mūziku uzskatu par mākslu. māksla bez dvēseles nav iespējama un tas, kam nav dvēseles nevar pretendēt uz nosaukumu māksla. un tas attiecas gan uz LIVE koncertu, gan ierakstiem, gan ģitāras pastrinkšķināšanu draudzīgas iedzeršanas laikā.
kas attiecas uz PRO - manliekas, ka tas tomēr nenāk no production, bet no profession. tas savukārt - from professus (see profess). Meaning "occupation one professes to be skilled in. un te jau tālāk atkal tas pats stāsts ar manu piemēru par aktieriem, profesionalitāti un emoocijām.
par mūsu diskusiju - manliekas, ka mēs runājam par vienu tēmu tikai dažādās valodās un te nu jāskatās, kā nu kurš uztver mūziku un ko tā viņam nozīmē. ja no tādā tīri patērētāja viedokļa, tad iespējams Tev arī kaukādā ziņā ir taisnība. bet vismaz es kategoriski atsakos to tā uztvert.
vēl tikai jautājums sakarā ar šo Tavu izteikumu - tā arī ir pro mūziķa definīcija - kura īsti ir tā definīcija un, kas ir tās avots?

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.