sacepums

Posted by [info]inese_tk on 2009.10.21 at 18:28
jāpieraksta, lai atkal neaizmirstas un nav jāpārprasa [info]dignai -
ābolu - rupjmaizes sacepums:
garšīgu ķieģelīti sagriež mazos kubiciņos un saber veidnē;
pāri pārber vidēji smalki sagrieztus skābus ābolus;
pārlej ar apmēram puslitru krējuma, kurā iemaisīts cukurs (varot arī bez krējuma);
pārkaisa ar kanēli un cepj.
ēd siltu vai aukstu, pliku vai ar baltā saldējuma piciņu.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.