Posted by (Anonymous) on 2009.02.09 at 17:27
šausmīgi subjektīvis un nekompetents raksts!! ja tev (autor) īsti nav ko pateikt, tad varbūt nepublisko savu domu savārstījumu, bet paturi to pie sevis. tad sanāk, ka, piemēram, Enhet skanēja pēc labas kartupeļu maisa izbēršanas? Un par Callisto spēlēšanu ar ne vārda, bet tikai - "man nepatīk kā viņi izskatās un liekas, ka īsti nesaprot ko dara". izklausās pēc maza, depresīva, ar pasauli neapmierināta tīņa problēmraksta. lomika ūbersubjektīvais viedoklis ar ir plaši zināms un tas īsti pa pilnu netiek ņemts nekur, haha. tas kā viņš parubījies pie pults noskaņoja 9horizon bija rēcīgi, bet žēl, ka galā viss skanēja pakaļā galīgā.
kādēļ gan tev šķiet, ka grupām ir sava aparatūra? varbūt, lai būtu savs unikāls skanējums, ko nekādīgi nevar panākt spēlējot uz vienas(!!!), organizatoru piedāvātās, aparatūras. esi bijis kādā normālā koncertā, festivālā ārpus sava pagraba? šī lieta ir pilnīgi ierasta prakse visur.
nēesmu ne no vienas grupas un nēvēlos aizstāvēt nevienu, jo katram taču šai nožēlojamajā valstī esot tiesības izteikties, bet nu dažreiz, kad sanāk lasīt īpaši lielu huiņu, tad uzsit dusmas diletantisms un nekompetence, kas strāvo no šadiem raksteļiem.
var vienīgi piekrist par smakojošo un grūti panesamo tualešu smārdu.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.