joman

Posted by (Anonymous) on 2009.02.09 at 11:27
interesanti epiteti par pasākumu...bet tradiconālā godmaņa, ''bet'' stilā varētu arī ko iebilst. 1) skaņa bija laba un tur organizatoriem vislielākās uzslavas...man personīgi riebjas aiziet uz pasākumu, kur skaņa , kas skan ir kā suņa pirdieni. bez tam autores viedoklis par grupām ir subjektīvs. Jā tualete ir tualete un tā, kas tajā kultūras namā ir ļoti briesmīga.
Un tie pārmetumi par tām ''nedaudzgadīgām cilvēkveidīgām būtnēm'' ir nevietā, jo grūt organizatoriem pārmest, ka viņi grib kādai grupai arī samaksāt.
Tā, ka gudri dirst par to cik viss bija slikti ir diezgan vienkārši...un par to callisto apdiršanu vispār ir kaut kāds sviests- redz neglīti esot, kuri ir par sevi sajūsmā....pēc vilkača izskatoties.Kā vokāls viņš ir ļoti labs, bet te jau laikam dažiem glītums ir svarīgs, lai patiktu mūzika.
Es pērkot Callisto krekliņu aprunājos ar Callisto dalīniekiem un viņi sajūsmā bija ne tikai par evi bet arī par citām grupām.
Bez tam atrast telpas, kur ziemas periodā uzstutēt divas skatuves, DJ zāli un bāru nav nmaz tik viegli, tā ka visu cieņu organizatoriem.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.