Posted by [info]digna on 2008.11.23 at 21:15
Ai, tagad jau nevar vairs nopirkt īstu sguščonku, tāpēc šitos jaunradījumus vārot sanāk ar cukuriem un vēl nezkādi.
Kādreiz to veco, īsto vārījām stundas četras, tad sanāca nenormāli garšīgs, stingrs, tāds kā pudiņveidīgs gardums. Arī tādu pašu kakao un kafiju varēja vārīt, mmmmmmmmmm, viss, sakārdinājos! :D

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.