Posted by [info]antuanete on 2025.10.08 at 10:07
Es pērnos ķirbjus nesen pārstrādāju sukādēs kopā ar cidonijām, sanāca lieliski (abus sagriež, sasaldē, pēc tam atlaidina kopā ar cukuru, samaisa un ļauj izmirkt sīrupā, pēc tam vai nu cepenē vai dehidratorā žāvē).
Šogad nebūs ko pārstrādāt, jo ķirbji vienkārši nepaspēja izaugt, mazie sviesta ķirbīši tādi dūres lielumā, kad uznāca salna :(((

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.