Posted by [info]inese_tk on 2025.09.15 at 14:06
oh, es tak nezinu :D
lieku uz kādiem 200, bet man veca cepene, es neticu, ka atbilst un parasti pēc pusstundas/25 min iemetu aci, kas tur notiek - vai nu jemu ārā vai turpinu vēl kādu brīdi. atkarīgs jau arī no cepamtrauka izmēra un cik lielos gabalos sašņāpti tie tomāti. + parasti cenšos krāmēt vienā kārtā, bet reizēm slinkuma dēļ sanāk salikt arī biezāk. ta ar ilgāk cepinās.
ja lieku klāt sīpolu gabalus un ķiplokdaivas, vados pēc to mīkstuma.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.