nu, principā tāpat kā aprakstīts zupai - nemainīgais pamats ir tomāti, sāls, cukurs (šis ir svarīgs secret ingredient, jo izbalansē tomātu skābumu, parasti lieku brūno, jo karamelīgāks un elegantāk garšo), olīveļļa, pārējais pēc iedvesmas, pieejamības un laika. piemēram, stāv vīt sākusi paprika - lieku klāt. ir laiks mizot mazos sīpoliņus, kas visdrīzāk slikti stāvēs un bojāsies - lieku klāt. zaļumus ar cenšos vienmēr sašķīt un samest klāt.
visforšāk cept mazos tomātiņus - veselus, bet, ja ir daudz gatavu tomātu, griežu daivās un cepu arī lielos - tad parasti sablendēju jau pirms likšanas saldētavā un rakstu virsū "zupai". mazos neblendēju, jo var izmantot gan zupai, gan mērcēm (ideāli ar pastu), gan arī likt uz maizītēm (ar mīksto kazas sieru - amazing), utt.
visforšāk cept mazos tomātiņus - veselus, bet, ja ir daudz gatavu tomātu, griežu daivās un cepu arī lielos - tad parasti sablendēju jau pirms likšanas saldētavā un rakstu virsū "zupai". mazos neblendēju, jo var izmantot gan zupai, gan mērcēm (ideāli ar pastu), gan arī likt uz maizītēm (ar mīksto kazas sieru - amazing), utt.
