aprīlis

Posted on 2024.04.14 at 11:53
Tags:
Godspeed aizvakar bija ļoti kruti. pirmais koncerts pirms 8 gadiem Šveicē gan bija maģiskāk un krutāk, bet tad bija citi apstākļi. Alpu pļavas ar krītošām zvaigznēm un mirklis ar Eifrimu divatā, kurā sadūšojos pat pārmīt dažus teikumus. bet ļoti patika Rīgas koncerta beigas. Rubenis arī ļoti kruti nospēlēja. Bens Frosts vakardien gan nu tā. skanēja mega kruti, bet kaut kā nespēju identificēties un nekas neaizkustināja. stāvēju atspiedusies pret foha aizgalda sētiņu un vienā brīdī piefiksēju, ka regulāri skatos pultī redzamajā pulkstenī un visu laiku liekas, ka ir pagājis ilgs laiks, bet realitātē - 2-3 minūtes. Platons nepatika. divtūkstošo gadu sākumā droši vien būtu paticis.

Comments:


grizzly_bear
[info]grizzly_bear at 2024-04-14 12:50 (Saite)
pašam par pārsteigumu man bija pretēji. man ļoti patika, ka uz Godspeed bija tik daudz cilvēku un daudzi priecīgi, bet es noklausījos kopsummā kādus 3 gabalus un aizgāju mājās. arī, lūk, pirms padsmit gadiem es droši vien būtu pilnīgi izkusis, bet tagad neiekustināja vispār neko.

par Frostu man nezkāpēc bija ļoti zemas ekspektācijas, bet baigi pavilka tīri fiziski. lai arī šķiet, ka principā tur ir kaut kas mazliet par daudz ar prātu izdomāts, pēc tam attapos tiešām priecīgs.
*
[info]inese_tk at 2024-04-14 12:55 (Saite)
jā, man laikam tas ar "prātu izdomāts" neuzrunāja. varēju tikai par kvalitāti un profesionālismu papriecāties.

par Godspīd - man sākumā bija grūti, jo man ilgi stāvot sāp mugura un es jau biju nostāvējusi Rubeni. palika aizvien grūtāk stāvēt un nācās domāt par muguru un mīņāties un nespēt labi pieslēgties koncertam un drusku tā kā gaidīt, kad beigsies. bet tad es saņēmos un aizgāju līdz priekšai un stāvot pie pašas skatuves (un stutējoties pret subu) mugura aizmirsās un sanāca ienirt mūzikā.
grizzly_bear
[info]grizzly_bear at 2024-04-14 12:57 (Saite)
haha, ir kaut kā mierinoši dzirdēt, ka es neesmu vienīgais, kam paliek arvien grūtāk nostāvēt koncertos :D
*
[info]inese_tk at 2024-04-14 13:03 (Saite)
es grozoties, lokoties un mīņājoties pie Gadspīd, atcerējos, ka Fever Ray koncertā jau ar kādu par to runāju un šis kāds teica, ka jau pirms iešanas uz koncertu iesmērējot muguru ar kaut kādu pretsāpju ziedi, šķiet, ka ortofēnu. man šķiet, ka to teica kāds cibiņš. varbūt jāsāk šis praktizēt.

runājot par Frostu - es kādreiz diezgan daudz viņu klausījos. visvairāk Theory of Machines un By the Throat un tie ieraksti galīgi nelikās ar prātu izdomāti. visu, kas ir pēc Aurora praktiski nemaz neesmu klausījusies, jo kaut kā vairs nerezonē. tāpēc ar nebija baigi lielas ekspektācijas, lai gan drusku cerēju, ka moš dzīvajā tomēr aizķers.
Previous Entry  Next Entry