decembris

Posted by [info]inese_tk on 2023.12.31 at 19:55
man liekas, ka šim gadam vajadzēja būt par šo - par tējošanu ar saviem iekšējiem briesmoņiem, bet viņš bija par bezgalīgu praktiskās dzīves nerisināšanos un neritināšos visdažādākajos tās līmeņos un tikmēr iekšējie briesmoņi ir plaukuši un zēluši wild and free, kopā ar trauksmi un bezpalīdzības sajūtu.

janvāris - ziemassvētku putekļi. stroika zirgu stallī. K migrēnas. sākām taisīt Arāju. ieradās Decibels ar pūstošu galvu. Līgas drusciņ studijā.
februāris - diezgan mokoša Decibela glābšana un auklēšana visa mēneša garumā. fords kopš decembra nevar iziet skati. sākās volvo elektrogļuks. pirmās izrādes atpakaļ zirgu stallī - bez skatītāju tualetēm un ar visādiem citiem sarežģījumiem. kaķu kaku ārprāts Salaspilī. taisījām Salmo korporaķivņiku cirkā. producēju Arāju. kkf neiedeva naudu Līgām. K sāk strādāt KC.
marts - Decibels tika brīvlaists, aizgāja un pazuda uz daudziem mēnešiem. Līgu radošā nometne Smiltenē introverto Jāņu programmai. fords izgāja skati ar 5. reizi (un braucot ārā no tās iedegās ček endžin), volvo mētājas pa servisiem, neviens nevar atrast problēmu. Rikardo uzbruka pa ielu klimstošs suns. tika pacelta staļļa maksa. Arāja pirmizrāde. nosvinam zirga 21. dzimšanas dienu. Fever Ray. Līgas atkal drusku studijā.
aprīlis - slimoju, spēlēju Heroes, skatījos true crime serikus. pavasaris, aizjājam uz Pekas kalnu. K tūrē, Lieldienas vienatnē. volvo neiziet skati, elektroproblēma nav atrisināta. nolīst pēdējais lietus līdz jūlijam. dārzs. turpinājām iekārtoties cirkā. sākām taisīt zombijus. pārgājiens pa Lorupes gravu
maijs - meklēju un vecinu kostīmus zombijiem. mega salnas. 12. kāzu jubilejas ekskursija uz Kvēpeni un vēl dažām vietām, no kurām pēdējā sabojājas forda sajūga ķega, tā turpina bojāties vēl kādu laiku, piemēram, no rīta Teikas krustā griežoties pa kreisi. uzrodas Galzons un aizved mani ar moci līdz Strenčiem. Valmiermuižas mači - izlecu 80 cm maršrutu ar 1 kāpsli. dārzs. zombiju iekšējā pirmizrāde.
jūnijs - pirmizrāde Helsinkos. Novakohovkas dambis. pamanīju cik maksā burkāni. šaušalīgs sausums, liekas, ka dzirdu kā augi visapkārt kliedz. sāk reāli strādāt jumta cilvēki (it kā bija jāsāk maijā). mači Kurģos - 80 cm maršruts, bet Radim nepatīk viens šķērslis, 3x atsakās, beidzam bez rezultāta, bet dabūjam simpātiju balvu. KVFR retrīts. Jāņi Stiebriņos, bet jūtos disociējusies un agri eju mašīnā gulēt, kur skrollēju tviteri par Prigožina dumpi. braucam ar zirgiem filmēties uz Vecrīgu - Sisi. dzimšanas diena Igaunijā - jaukais meža nostūris nekurienē pie ezera un Takobārs - arī nekurienē. Volvo nomaina centrālo kompi, kam it kā vajadzētu likvidēt elektrogļuku.
jūlijs - sagaidu lietu. notriecu stirnu. zirgs klibs. uz filmēšanos Cinevillā aizbraucu ar ne savu zirgu. daudz trauksmes. K mega daudzstundu darbdiena pilsētas svētkos. gandrīz piesaistām citu kantori jumta pabeigšanai, bet tas nav iespējams, jo mūsu jumta cilvēki nav piegādājuši visus apmaksātos materiālus. dārzs. biju uz dažiem Valmiermuižas treniņiem ar Jolantas Vegu. uzradās Decibels un atrādīja perfekti aizdzijušo caurumu galvā. jauks brauciens uz Vidzemes jūrmalu. krustmāte atbrauca ciemos.
augusts - jumta cilvēki turpina trešo mēnesi darīt divu nedēļu darbu. zirgs klibs ar otru kāju. episki negaisi. neticami siltā jāņtārpiņu nakts mežā. peldēju katru dienu. visu laiku ēdam Vidusāzijas melones. ieeja 19 cilvēkiem LMC vasaras skolā, starp kuriem varēja būt, bet nebija kāda man ļoti nepatīkama persona. piesūcās ērce. viena parastā Ieeja. ēst gatavošanas piedzīvojums Savvaļas nometnē. atsākas Volvo elektrogļuks. gads kopš pēdējo reizi piedzēros un pīpēju. vispār besī alkohols. nopirkām dzīvokli Smiltenē. uz mēneša beigām zirgs beidz klibot, bet sabojā aci un izdur caurumu priekškājā. Gaujienas kapusvētki. drāma ar Saļika īrnieces mirušo kaķi. brālis ar bērniem. atsākas sezona ar Sapni Lēdurgā. iesāku vībotnes tetovējumu. izdevās izaudzēt mārsmilgu. pending veselības problēma. mani sauc mežs. ļoti daudz gaileņu.
septembris - nenormāli daudz izrāžu. nenormāli silts. ļoti daudz sēņu. ļoti daudz tomātu. pārstrādāju pārtiku uzglabāšanai. Birzlejās siena krīzes dēļ tiek likvidēta pansija, esmu vienīgā, kas drīkst palikt. pabeidzu vībotnes tetovējumu. Valmiermuižas mači - 4. vieta 80 cm maršrutā. O., Gilla Band, Zola Jesus. jumta cilvēki turpina stiept gumiju. kaimiņi nopludina nesen iegādāto dzīvokli. K tūrē. jumta cilvēki pazūd pametot savas trepes un nepabeidzot visādus sīkumus.
oktobris - K atbrauc no tūres. rudens taurenes - manas jaunās mīļākās sēnes. Rauza. pasniedzu vegāniskas vakariņas savā nojumē par naudu. iesaistījos Smiltenes kopienas teātra projektā. Mudīte. mani sauc mežs. turpinu pārstrādāt pārtiku. sākas pelēka tumsa un slapjdraņķis. pirmā salna. Dead man. maģiski pazudis Volvo elektrogļuks. Skrastiņa pirmizrāde.
novembris - naglas volvo riepā, fordam nopisās gaisa šļūka. kkf neiedod Līgām, bet Kraukšķītim iedod 2x mazāk. kvfr kabinetā nav apkures. creepy vīrietis, kas grib ieeju savai resnajai māsai, bet neierodas (un pēc tam atklājas, ka viņš zvana visādiem pakalpojumu sniedzējiem un krīpo). producēju Skaisto tumsu. Tesa Ansamblī. trešais kovids. Līgu radošā nometne Stiebriņos. zirgs traks un nevaldāms. jau visu rudeni. un visu rudeni visu laiku atceļas treniņi. Smiltenē atveras picērija un kurpnieka darbnīca - esmu jau trīs reizes bijusi tur labot saplēsto zirga segu. K. migrēnas.
decembris - ļoti daudz sniega. līdz brīdim, kad vairs nav nemaz. RD neiedod naudu Skaistajai tumsai. Skaistās tumsas pirmizrāde. agresīvie RJK cilvēki cirkā. ciemos pie ugunsdzēsējiem. atsākas volvo elektrogļuks. fordā tek iekšā ūdens. dzīvoklim piesaistītais elektriķis iepiš kaimiņu vados un darbu uzsaka. atrodam citu, tas it kā izdara, kas jādara, tikai neaizšpaktelē vadu ejas. čakars ar atskaites iesniegšanu. negantie Aizkraukles profenes audzēkņi un čakars ar rasolu. konfekšu cilvēks autobusā. crazy PMS (vai kas nu tas bija). ļoti kruts sēņu trips.

visjaukākie mēneši laikam bija jūlijs un augusts, bet tāpat līdz galam nespēju izbaudīt, pirmkārt jau tāpēc, ka te visu laiku neprogrnozējami tusēja jumta cilvēki. visu gadu ļoti sarežģītas attiecības ar māti. otrais pusgads visai sūdīgs zirgu dzīvē - klibuma dēļ, pansijas likvidācijas un siena krīzes dēļ un tāpēc, ka ļoti, ļoti daudz atcēlās treniņi - lietas, kas man līdz šim ir sniegusi konstantu iknedēļas prieku un mierinājumu. toties es uztaisīju nenormāli daudz garšīgu ēdienu.
labi, es beigšu rakstīt, jo man raustās internets un man negribas, ka viss šitas pazūd un ir jāraksta no jauna kā kkf atskaite. adjū 2023

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.