februāris

Posted by [info]inese_tk on 2023.02.18 at 18:54
Decibels nodzīvojis gūstā jau 3 nedēļas. caurumam bija vajadzīga otra operācija un atmirušo audu tīrīšana, tāpēc nekāda brīvlaišana pēc kastrēšanas nesanāca. caurums tika sašūts un Decibelam jādzīvo ar tūtu, lai neatrauj vaļā un jāšpricē vēl viens ab kurss. atšķirībā no pirmā posma, dzija ļoti slikti. pareizāk sakot, nedzija. nekādas tur cinka ziedes un evijas nekā nepalīdzēja. līdz brīdim, kad pirms vairākām dienām pacēlu no zemes nolūzušu alvejas lapu. gribēju jau mest šmucspainī, bet neizmetu. sāku zieķēt Decibela caurumu ar alvejas gļotām un tas ir pilnīgs geimčeindžers. kopš tā brīža viss sāka smuki dzīt un vilkties ciet. iesaku alveju! lietojiet alveju! alveja the best!
vēl ir drusku jāpaciešas, pagaidām vēl ļoti svaiga un jēla krevele virsū, bet nu brīvlaišanas cerības pārskatāmā nākotnē ir visai reālas.

visādi citādi - palicis daudz mierīgāks - vairs neārdās un īpaši daudz nebļauj. kastīti lieto bez problēmām. toties liekas šausmīgi, šausmīgi bēdīgs. un reizēm ļoti clingy. manliekas, pieredzot to kā mēs ignorējam viņa izmisīgos saucienus pēc ārā laišanas, viņš ir nonācis iemācītās bezpalīdzības bezdibenī (learned helplessness). vēl viņš ir apvēlies un jau sācis šmurgāties ar ēdienu. nevis apēd visu pa tīro un nokopj Rikša neapēsto, kā bija sākumā, bet nu jau pats nolaiza konserviem želeju vai mērci un pārējo atstāj un mācas virsū, lai dod kko citu.
tādas, lūk, jaunākās kaķu ziņas.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.