IEEJA

Posted on 2021.11.09 at 23:47

Comments:


*
[info]inese_tk at 2021-11-10 13:08 (Saite)
paldies. cerams citiem ar liksies forša ideja un būs iespēja kko nopelnīt ar to, kas man pašai patīk un, kas nav šobrīd ļoti bēdīgā stāvoklī esošā teātra industrija.

par tuvāk Rīgai esmu domājusi. bet droši vien ne tuvākajā laikā. tādu lokāciju skautošana vispār prasa diezgan lielus resursus (laiks + degviela) un ar vienu reizi nemaz nepietiek. tb man kā vedējām gribas būt drošam un pārliecinātam par vietu - ka es zinu kas tur var būt, kā tur ir visādos gadalaikos, ar ko tur var gadīties sastapties utt. pa esošajiem maršrutiem es pēdējos gados esmu staigājusi ļoti daudz, jūtos tur droši un komfortabli, zinu, ka neapmaldīšos, zinu vājos posmus (vietā pie ezera, kur notiek noslēgums var gadīties, ka meditācijas laikā piebrauc makšķernieks un sāk vilkt laivu ārā no ūdens :D) utt., zinu ka varu tiešām uzņemties atbildību par tiem, ko vedu.

es vairāk domāju ar laiku mēģināt atrast kkur te araund sadarbības partneri, ar ko kopā varētu piedāvāt kkādu pakalpojumu paketi - es izvedu tai tripā un pēc tam cilvēki var braukt pie mana partnera nakšņot un iet pirtiņā vai sēdēt kublā un nākamajā dienā laiski izstaigāt Smilteni utt.
Previous Entry  Next Entry