Posted by [info]inese_tk on 2021.01.26 at 19:04
turkzirņumiltus ar ūdeni es lietoju kā mīkliņu gan kabačiem, gan tofzivij un ar to it kā problēmu nav. problēmas nerodas arī, ja mīkliņa paliek pāri un vnk ieleju to pannā un izcepu. bet man nav sajūta, ka tā būtu īsta pankūka. manliekas īstai pankūkai, vienalga, plānajai vai mazajai ir jābūt tādai elastīgākai un vijīgākai nekā sanāk no turku zirņu miltiem vieniem pašiem ar ūdeni. to es vairāk sauktu par plāceni un tas arī īsti neiet kopā ar zaptēm vai medu.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.