novembris

Posted by [info]inese_tk on 2019.11.13 at 23:19
paldies, ka pasaulē ir stokpots. neesmu bijusi mājās vairāk nekā nedēļu (mamma bija aizbraukusi pakurināt uz dažām dienām). kā atbraucām no Rēzeknes viesizrādes, tā dzīvojam pirmspirmizrādes stāvoklī. naktsmītnē uzturos tikai naktī, gatavot līdzņemšanai nav enerģija. un laika. labi, ja atrodas enerģija un laiks aiziet līdz stokpotam, lai apēstu kaut ko jauku un garšīgu un normālu, nevis kkādus balto miltu aizbāžņus (starp citu Narvīša lēcu salāti ir visai labi, vienīgi nav vegan un cik tad var).
paldies [info]vaarna par jauko pārsteigumu aizvakar (vakar? kad tas vispār bija?) - tas bija tieši tas, kas man nepieciešams.

parīt pirmizrāde, tad otrizrāde, tad pusotra brīva diena, 19.11. jau jābūt Daugavpilī, trešdien izrāde Dpilī un pēc tam brīdi kaut kāds maaaazliet mierīgāks periods ar lielāku potenciālu pabūt mājās, pakurināt krāsniņu un satikt zirdziņu. vien tas, ka visādas atskaites līdz gada beigām jāuzraksta un kkādos pilnīgos nelaikos un superierobežotā laikā jāsamēģī zsv koncerts.

atgriežoties pie aktuālajām lietām - ja kāds zina, kur šobrīd šajā pilsētā var nopirkt kko šādu, lūdzu neslēpiet to no manis. es esmu izskrējusi miljons veikalus un humpalas. nekur nav. bet ļoti vajag. der arī dzeltens vai bronzīgs. galvenais, ka tāds pieguļošs, ar negarām piedurknēm un tāds, no kura nekrīt ārā krūtis.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.