ai, es laikam labāk lieku uz pusi mazāk cukura ar mazliet dranķiem, nekā uz pusi vairāk cukura, kas enīvei pats par sevi ir pilnīgs draņķis. es tāpat zaptes ēdu tik maz un reti, ka man pofig par to draņķi, ka tik mazāk baltās nāves klāt. tā kā man besī ņemties ar burku sterilizēšanu utt, vnk likt mazāk cukura arī drusku bail, jo negribas mest visu pēc tam ārā. un man patīk arī želejīgā konsistence.
tā vispār viņam sastāvā ir cukurs, pektīns, citronskābe un kālija sorbātu. ļaunākais, laikam skaitās kālija sorbāts, bet viņš ir approved visādās ekošmeko pārtikās.
runājot par ķiršiem - es te eksperimentēju ar 2nd fermentation sēnes dzērieniem un ķirši+piparmētras+viršu medus ir baigi labi
tā vispār viņam sastāvā ir cukurs, pektīns, citronskābe un kālija sorbātu. ļaunākais, laikam skaitās kālija sorbāts, bet viņš ir approved visādās ekošmeko pārtikās.
runājot par ķiršiem - es te eksperimentēju ar 2nd fermentation sēnes dzērieniem un ķirši+piparmētras+viršu medus ir baigi labi
nu tu esi meistars, gribētu degustāciju.