par ābolkūku, Ar kādiem miltiem varētu aizvieto auzu miltus un mannu? Izņemot graudu, kas neder dēl glutēna, un mandeļu, kas ir mazliet par dārgu priekš kūkas.
hmm, es neesmu baigi iedziļinājusies BG opcijās. auzu vietā noteikti var ņemt rīsu miltus. mannai itkā drusku cita konsistence, iespējams varētu ņemt jebkādus BG miltus, kas patīk un ir pieejami, bet mannai ir drusku cita konsistence, rupjāks malums, tāpēc varbūt jāliek cits daudzums. garšīgi droši vien būtu arī ar kokosriekstu miltiem, bet tie jau ar nav baigi lēti. droši vien vienkārši jāpaekperimentē, sliktākais, kas var notikt - kūka var neturēties kopā, bet tad to var apēst kā kaut kādu jocīgu ābolu desert, bet slapjums enīvei ir ļoti atkarīgs no tā kādi āboli tiek lietoti.
Izņemot graudu, kas neder dēl glutēna, un mandeļu, kas ir mazliet par dārgu priekš kūkas.
garšīgi droši vien būtu arī ar kokosriekstu miltiem, bet tie jau ar nav baigi lēti.
droši vien vienkārši jāpaekperimentē, sliktākais, kas var notikt - kūka var neturēties kopā, bet tad to var apēst kā kaut kādu jocīgu ābolu desert, bet slapjums enīvei ir ļoti atkarīgs no tā kādi āboli tiek lietoti.