kaķis
indigo
::.... ::....

December 2008
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

kaķis [userpic]

Nekad nedomāju, ka tāda dzemdniecība liks tik daudz ko domāt..pat mainīt šādus tādus uzskatus un dažu lietu uztveri. Efekta ziņā noteikti šinī pusgadā pagaidām iedarbīgākais cikls uz manu prātu un citām sajūtām. Vēl tik jāsagaida psihiatrija - tā arī daudzsološa. Nē, nē, dzemdniecība mani galīgi nepārliecināja kļūt par vecmāti vai dzemdību speciālistu, bet katru dienu domāju par to, kā dabā viss iekārtots, kādu to visu padara cilvēks, godīgi sakot, mainās arī uzskati par pretējo dzimumu. Neesmu pārliecināta, ka uz labo pusi, jo apkārt sasodīti daudz sliktu piemēru - nu tas tā, paldiesdievam, ne manā tuvumā, bet acīs tomēr lec. Diemžēl sliktais vienmēr "lec" vairāk. Es pirms cikla vecmāmiņai nedaudz bubināju, ka šo ciklu ne pārāk gribas, bet viņa apgalvoja, ka tas taču esot skaisti...nu dzemdības, es te domāju. Nu nez, vai dzemdības ir skaisti, ja nu vienīgi tas moments, kad viss beidzies un sīkais ķeburs tiek uzlikts mammai uz vēdera. Jā, tad arī man bija smaids un atvieglojuma nopūta. No vienas puses kaut kā tas viss pilnīgi nenormāli man izskatās (izmēru attiecību ziņā laikam visvairāk, lai gan vēl ir šis tas), no otras puses ir tomēr interesanti, kā tas ir, kad pašai pienāk šis brīdis. Nu jā, tad nu atceros vienu Dr House sēriju, vienu no pirmajām, kur viņš visai sarkastiskā veidā meičai paziņoja par grūtniecību. Nu ko, pašlaik esmu House tips, bet nenoliedzami, man vēl augt un augt.

Ausīs: Hooverphonic - Eden
Comments

Nu, domāju.. ka tīri sireāls tas process ir gan.., krāsas zūd no sāpēm un tad pēc garām sarunām ar sevi un savu ķermeni.. tev uz vēdera uzliek mazu rõzā trolli.., bet viss jau atkarīgs no cilvēka.., bet es neteiktu ka dzemdības ir skaisti. skaisti ir tas rezultāts, bet process ir smags:)

Jā, gluži līdzīgi tam, ka man likās. Pagaidām jau es spriežu, kā tāds, kurš piedalījies tikai no malas un tā padomājot vispār šķiet, ka, lai kļūtu par cilvēku, kas vispilnīgāk var palīdzēt dzemdībās un grūtniecei vispār, pašai laikam arī jābūt izgājušai kam tādam cauri. No grāmatas tik - jā ir sāpes, jā, sāp stipri...nu un, protams, visa tā pārējā teorija, bet izprast to var tikai, kad esi sajutis uz savas ādas.

Es arī neticu, ka dzemdības ir skaisti. Pirmā pieredze gaidāma ne tik talā nākotnē un man ir bail...

tas nav skaisti vizuāli, bet nevaru noliegt, ka sajūta pēc tam, kad mazo uzliek uz punča gan jau ir īpaša, lai gan pati jau ar nezinu, bet redzēju tās emocijas sieviešu sejās. Novēlu turēties, viss būs labi.