10 Marts 2008 @ 21:27
nākotne  
Ja es būtu tik gudra, spējīga, apdāvināta, vienā vārdā sakot supersieviete kaut kāda, tad es te nesēdētu un nemocītos ar domām par rītdienu, par vispār kaut kādu sasodīto nākotni, kura vēl joprojām ir miglā tīta. Es būtu jau likusi savas spējas lietā un atrastos, piemēram, ar savām garajām kājām uz kādas modes skates mēles, vai prožektoru gaismā, vai ne mana sapaņa robežās basketbola laukumā, kur man ju bērnībā teica, ka jāiet. Es būtu ārpus šī visa pelēkā, es būtu starp cilvēkiem, starp visa, kur virmo nepārtraukta kustība, notikumi.
Tikai vasarā es apjēgšu, kas notiks tālāk. Tikai tad es zināšu uz kuru pusi man doties. Un pēc rītdienas es būšu vienu soli tam tuvāk.
 
 
Garastāvoklis:: aizdomīgs
 
 
( Post a new comment )
Ojārs[info]ojars on 10. Marts 2008 - 21:56
ko tu ņemies- tur ārā nekā nav!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 10. Marts 2008 - 22:22
Un te iekšā tože nav absolūti nekā!

Un man patīk tā cīkstēties ar sevi, vismaz kaut kāda nodarbē.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Ojārs[info]ojars on 10. Marts 2008 - 22:30
tad ko tur ņemties ar savu es, ja nekur nekā nav?!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 10. Marts 2008 - 22:35
Tā, ka tur nekā nav saki tikai Tu. Ir pierādījumi, ka IR. Bet ok, jāatzīst, ka esmu jau pazaudējusi savu cerību uz kaut ko. Bet man patīk sapņot, cerēt, būvēt gaismas pilis. Bet kādam taču man ES ir jābīda kaut kur augstāk, kurš tad cits bīdīs.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Ojārs[info]ojars on 10. Marts 2008 - 22:45
šodien māsas vietā konspektēju tekstu par katra indivīda krīzes un maksimuma punktiem, tad nu tur bija sacīts, ka pēc katras šādas krīzes, cilvēks upgreido maņas, lai varētu sasniegt jaunu virsotni.
P.S. Pašam gan riebjas psiholoģija, jo neuzskatu to par akadēmisku zinātni.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 10. Marts 2008 - 22:57
nu re, tad jau man gaidāms solis augšup:)) Nu pēc rītdienas tā arī varētu būt, būšu tuvāk BEIDZOT tam sasodītajam diplomam.
Es pati savu bakalaura tematu esmu iepinusi tik tālu, ka talkā tur ņēmu psiholoģiju. Man arī tā sevišķi netīk, ja nedod man kaut ko noderīgu. Un vispār tā reizēm ir pārāk sarežģīti pasniegta, vai tad kaut kā vienkāršāk nevar?!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Ojārs[info]ojars on 10. Marts 2008 - 23:31
Man liekas vienkāršāk ir izdarīt tā kā Juris Cālītis viena lekcijā pateica, ka psiholoģija ir blefs- tā nav zinātne. un ar tādu attieksmi dzīvot tālāk, vien gribot(varot?) mainīt pasauli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 10. Marts 2008 - 23:47
Būtībā jau nevajag nekādas tur zinātnes un vēl visādus mēslus, kas piesārņo tikai dzīvi un dvēseli, lai mainītu pasauli, un ne tikai to, kas ir ap mums.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Ojārs[info]ojars on 10. Marts 2008 - 23:49
nice atziņa.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)