Novembris 22., 2008


11:54 - cinamōns
vakardien - mans pirmais seanss Cinamonā, uz ekrāna Daniels Kreigs, blakus divi vīrieši (ja par tādiem var saukt /ļaunais smiekliņš/) un šausmīgi neērta gandrīz divu stundu sēdēšana tajos kustīgajos krēslos...
tā kopumā varu teikt, ka man nepatīk tas iekārtojums. pirmkārt, 3.zālē, kur tas Bonds bija jāskatās, sēdēšanu pirmajās 3 rindās vispār ieteiktu aizliegt ar likumu, ja negribi atjēgties Traumatoloģijas nodaļā ar lauztu sprandu. otrs - krēsli patiešām ir dikti neērti, vismaz manam 1.78 augumam - mums neizdevās atrast, kā viņus var nofiksēt konkrētā stāvoklī, ja vispār var (par ko šaubos), tāpēc ikreiz, kad mēģini tā iekārtoties, nekas nesanāk, jo tas maita, redz, kustās! galva tādā dīvainā stāvoklī, atrodoties jebkādā pozīcijā, un un un... mocījos, vienvārdsakot!
treškārt, kaut kāds dīvains ekrāns. pat no mūsu vidējās rindas maliņas šķita, ka vienīgā vieta, kur patiešām varētu izbaudīt filmu, ir sēdēšana vidū!
nu un, atzīšos, ka pats Bonds... man šķita tāds paliels mēsls. kaut kur skrien, kaut ko šauj, ņemās, krīt bezjēgā ij tāpat beigās ar to ukraiņu aktrisīti tik vien kā sabučojas. un kur paliek martini? "nezinu. ko es dzeru?" kur paliek viņa daudzās sievietes, ko viņš pamet? šoreiz viņas tikai mira, ij tad ne no viņa rokas! un beigas.. what the fu*k, kas tās par beigām? "nekur nebiju aizgājis" uz ekrāna un trinkšsss - gaisma iekšā, visi no zāles ārā. pat kopējo domu uztvēru ar zināmām grūtībām, atzīšos, kaut sevi par tādu lielu idioti nemaz neuzskatu.

(5 jau sačukstējušies | iečuksti)

Comments:


[User Picture]
From:[info]holandiete
Date:22. Novembris 2008 - 12:32
(Link)
jā, es arī nesapratu, par ko Nuamanis šai filmai ielicis maximālo - 5 zvaigznes!!!
From:[info]nezveers
Date:22. Novembris 2008 - 12:34
(Link)
Kamals ielika četras, bet ar tekstu - ka nekas īpašs jau nav, bet Bondu tāpat visi gaida.
[User Picture]
From:[info]imagine
Date:22. Novembris 2008 - 12:39
(Link)
laikam tiešām - nosaukuma dēļ, veco laiku vārdā šim mēslam var vispār kaut ko ielikt, bet ne sižeta vai aizraujoša stāsta dēļ. nu ir gadījies (pat man!) redzēt labākas "asa sižeta" filmas!
From:[info]nezveers
Date:22. Novembris 2008 - 12:33
(Link)
Nu cik var žēloties par šo vietu. :)
[User Picture]
From:[info]imagine
Date:22. Novembris 2008 - 12:37
(Link)
hmmm, es to daru pirmo un pēdējo reizi :p :)
nightswimming - cinamōns

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba