Maijs 20., 2008


09:13 - Flashmob - 20.maijā 16:00 Vērmanes dārzā!
Ja Tu uzskati, ka esi pietiekami kulturāls un esi pelnījis atpūsties Rīgas centra parku zālītē, tad pievienojies kurstībai "Sēžam zaļi"!
Darbība: Noteiktajā laikā visi ierodamies Vērmanes dārzā un apsēžamies uz trotuāra (jo zālē mēs sēdēt pagaidām vēl nedrīkstam, taču ir cerība, ka drīz varēsim). Sēžot uz ietves 5 minūtes, parādīsim, ko cilvēki mēdz darīt sēžot parka zālītē - lasīt grāmatu, adīt, spēlēt šahu, utt. – jo oriģinālākas idejas, jo labāk. Neaizmirsti paķert līdzi kulturālai atpūtai nepieciešamos atribūtus - grāmatu, galda spēli,adīkli vai jebko citu/līdzīgu, kas noder kulturālai atpūtaiJ! Pēc 5 minūtēm (sekojot „Sēžam zaļi!” krekliņos tērptajiem jauniešiem) pārtraucam nodarbi, ceļamies kājās un dodamies katrs uz savu pusi. No citām flashmob akcijām šī atšķiras ar savu mērķi – parādīt Rīgas domes ierēdņiem, ka mēs esam „pietiekami” kulturāli, lai varētu atpūsties Rīgas centra parku zālē.
Tava klātbūtne palīdzēs mums visiem!

(2 jau sačukstējušies | iečuksti)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ripp
Date:20. Maijs 2008 - 09:41
(Link)
plānam ir viena vājā vieta: tas, kā izskatās, ir paredzēts tikai skolēniem/studentiem, jo ir ieplānots darba dienas darba laikā.
es, piemēram, labprāt piedalītos, bet strādāju līdz pieciem.
[User Picture]
From:[info]imagine
Date:20. Maijs 2008 - 09:44
(Link)
jā, tas gan, piekrītu.. nodošu info organizētājiem, lai nākamreiz piedomā pie tā!
nightswimming - Flashmob - 20.maijā 16:00 Vērmanes dārzā!

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba