Jūlijs 5., 2006


08:01 - Rūķīšu epopeja
Vakar pirmoreiz mūžā biju aukstā dušā- NE KRIPATIŅAS SILTĀ ŪDENS, godīgi saku! Un ne jau no laba prāta tāds pārdzīvojums.. bet viss sākās jau sen. Un vainīgi ir vienīgi Viņi-Rūķīši!
Vispirms kādu laiku atpakaļ viņi ņēmās ap 6.tramvaja sliedēm un naktīs darba ļaudīm neļāva gulēt- apkārt saslietas būdiņas, kurās dienas laikā Viņi acīmredzot krākuļoja un miegā kasīja punci, bet naktīs glabāja pārtraukumiem gatavotās maizītes. Un darbdiena šiem mazajiem sākās tieši tad, kad saules vietā debesīs nostājās mēness- Rūķīši ņēmās cits par citu skaļāk, jo, kā varu secināt pēc nostāstiem, viņiem maksāja nevis par padarīto, bet gan par to, kurš visskaļāk uzsitīs ar savu āmurīti pa sliedēm. Un tad viņi pazuda. Čuššš- vienā naktī pēkšņi bijis klusums, aizvāktas būdiņas un arī pašu mazo strādnieku vairs nav bijis..
Un tad Viņi atgriezās. Kādu rītu darbā atklājās, ka tualetē, noraujot ūdeni, tas nepārstāj tecēt. Nu- bunkurs jau pilns, bet ūdens tik' tek un tek, un tek... Pirmā doma bija- KURŠ VAKAR PĒDĒJAIS STRĀDĀJA UN GĀJA UZ MAZMĀJIŅU??? Bet pēc tam sapratām, ka atkal pie vainas ir Viņi- mazie, nešpetnie Rūķīši! Nu neko- kādu laiku gaidījām, kad pietecēs pilns un tad manuāli griezām ciet paši, kamēr nebija izsaukti meistari, lai salabotu Viņu kārtējo nedarbu.
Un tagad visbriesmīgākais, ko šie spēja izdomāt, lai man ieriebtu- maskējoties aiz "Rīgas Siltums" vārda visai manai mājai nogrieza silto ūdeni līdz pat 20.jūlijam! Attaisnojums? Siltināšanas darbi, kuru rezultātā ievērojami samazināsies siltuma zaudējumi ziemā un būšot jāmaksā mazāk, turklāt retāk būs jāveic kādreiz ikgadējie siltināšanas darbi. Nu īstenībā man ir dziļi vienalga tas viss(ne mans dzīvoklis, ne mana kaza un ne jau mūžīgi es tur dzīvošu!), bet tie stulbie rūķi tak nesaprot! Nu, tādu ļaunumu nebiju redzējusi iepriekš- tik ļoti gribēt ieriebt, ka visai Imantai bez maz vai jānogriež ūdens. Un pie tam vasaras laikā, kad baltās bikses ir netīras jau pēc dažu stundu valkāšanas un pats esi sasilis(lasi: sasvīdis) jau pēc pusstundas brauciena pārpildītā tramvajā...
Nelieši! Vienīgais, kas nāk prātā. Bet nekas- esmu spēcīga meitene, Viņiem neizdosies mani salauzt, ne, ne!!!!
Un tikko atklājās, ka Rūķīši regulāri zog darba atslēgas. nē, nu tas jau ir par daudz....

Taisam pretvienību? Lieku galvu ķīlā, ka arī Tevi viņi ir kaut kā iespaidojuši, jo VIŅI IR VISUR!
Garastāvoklis:: [mood icon] uh
Mūzika: mans CD

(3 jau sačukstējušies | iečuksti)

Comments:


[User Picture]
From:[info]almighty_j
Date:5. Jūlijs 2006 - 09:13
(Link)
Ā, tas bija kolosāli!!!! Sēžu LMA, lasu vakardienas Neatkarīgo. Kaut kas par labo krastu, SIA 'Rīgas Siltums' siltumtīkla pārbaudēm otrdien, bla-bla..
Sataisos uz bezmaksas dušiņu.. atgriežu krānu.. ŠOKS!!! Bet, kā izrādās, auksta duša ir spirdzinoša (spridzinoša!??!)...
Tajā mirklī man atmiņā atausa tieši konkrētais, strupais paziņojums par pārbaudēm labajā krastā un tas, ka šī taču ir iestāde valsts aizgādībā, bez savas autonomas gāzes apsildes sistēmas. Tātad tas viss vistiešākajā un visaukstākajā veidā skar arī MANI!
[User Picture]
From:[info]almighty_j
Date:5. Jūlijs 2006 - 09:16
(Link)
Ā, un no rūķiem arī ir jāuzmanās. Rūķi salabos Tavu auto tā, ka uz servisu vien braukāsi. Rūķi nomainīs Tavu ārdurvju atslēgu, pie reizes nomainot arī visas durvis! Protams, honorārs pēc tam būs neslikts...

Un tā tālāk.
[User Picture]
From:[info]imagine
Date:5. Jūlijs 2006 - 09:23
(Link)
Tur jau tā lieta! Rūķi ir VISUR un viņi ir ĻAUNI!
nightswimming - Rūķīšu epopeja

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba