ilvesa - darbs [entries|archive|friends|userinfo]
ilvesa

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

darbs [Sep. 12th, 2020|10:46 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nu es gan protams nezinu, bet man ir aizdomas, ka esmu pārsitusi visus rekordus pārbaudes laika termiņiem. Mans pārbaudes laiks bija tieši viena nedēļa :) un tad tika piedāvāts (un vispār paši atsūtīja) jauno pielikumu par pilno likmi algā :)

nu ko lai saka - grāmatu veikals izrādās izklausās cilvēkiem krietni labāk par - strādāju benzīntankā. Lai gan darbs tas pats, apkalpot cilvēkus utt. Vide cita, cilvēki citi, attieksme cita, darba laiks - dievinu, jo tās ir tikai 8 stundas dienā, teiksim šodien man darbā jābūt 12 dienā. un vēl man ir vesela stunda pusdienas pārtraukums :) Neticami, bet fakts. Ak jā, alga arī būs cita, mazāka. Toties es vairāk kā cilvēks jūtos.

Parunājos ar nu jau bijušajiem kolēģiem.... skumji, ka uzņēmumam vajag tikai naudu un nav nekādas vērtības tiem, kas to naudu nopelna.

Man vēl ļoti daudz jāmācās, nu ļoooooti daudz šajā jaunajā darbā, sortiments, kur kas atrodas un tā, bet kopumā dzīvot var. Cerams, ka viss tā aŗi paliks.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:September 12th, 2020 - 12:15 pm
(Link)
Cerams,ka grāmatnīcā ir apsargs, savādāk ir tādas grāmatnīcas kur jāvaktē nariki, zaglīgas cacas un inventarizācijā jāklausās "a kāpēc tad un tad nepieskatīji to galdu ar precēm" kad literally esi viena pati labirinta tipa veikalā ar 20+ klientiem un kad vienlaikus tev jāpalīdz 5 meklēt,saiņot,izdot nauda utt.