klostersienas klusee. - un sirdii ar' veel burzhujs [entries|archive|friends|userinfo]
ij

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

un sirdii ar' veel burzhujs [7. Jul 2010|23:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Music |Daniel Johnston - Lazy]

No naktstaurinja, kas ik vakaru, iznaak uz ielas makstij guvumus kjert, liek man just zheelas, domaajot par cilveekiem, kam viss ir, bet nekaa nav.

Kad miesa atdota, tad gars nogalinaas.
Bet varbuut esmu paaraak naivs shai lietaa. Varbuut ar naudu drostalinjas gan pie frishaam dveeseleem, gan jaunaviibas pleeveem tiek. Varbuut nauda vairs nav tikai nauda. Un varbuut tas ir celjsh uz citius, altius, fortius.

Es uzaugu domaadams, ka mums viss ir. Pat, ja nedziivojaam paarpilniibas ragaa, vienmeer man ir licies, ka mums nekaa netruukst.

Kad "mees" izraadijaas manas uztveres malds, pienaaca man laiki bez naudas. Un, kad man pienaaca laiki bez naudas, manii neeksisteeja opcija iet uz baaru piestradaat vai braukt uz citaam zemeem lauka razhas vaakt. Naudas neesamiiba mani noveda pie taa, ka man neko nevajadzeeja. Vien sevi. Liidz ar to, kad nekaa nebij, man nekaa netruuka.

Un vispaar ne par naudu. Par to, ka truukst visiem vienmeer viss.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]andalusia
Date:8. Jūlijs 2010 - 10:28
(Link)
iespeejams, tev pietika ar sevi, jo tev neviena nebija. neattaisnoju neko un nevienu, i am just not familiar with that, bet diez vai tu taa buutu runaajis, ja tavaa apgaadiibaa buutu, piemeeram, 3 eest griboshas mutes//
[User Picture]
From:[info]ij
Date:8. Jūlijs 2010 - 23:07
(Link)
Iela uz kuras mineetaa meitene iznaak atrodas Austrijaa un Austrija ir pabalstu zeme. Par vienu beernu meenesii sanjem ~700Eur. Tas ir gana, lai nevajadzeetu veelaa vakaaraa iet uz ielas staaveet. Bet nedomaaju, ka 3 eedoshas mutes maajaas is the case here.

Pie tam, es te runaaju ar sevi, caur ierakstu centos tikai un vieniigi atrast izejas punktu savam burzhuiskajam ego.
[User Picture]
From:[info]andalusia
Date:9. Jūlijs 2010 - 11:44
(Link)
taa ir tikai replika, kuraa nav nekaa nosodosha, es sheit mazaak runaaju par prostituuciju,taados gadiijumos triis est griboshu bernu background's galvenokaart ir fairytale, lai attaisnotu savu izveeli, kurai nav nekaa kopiiga ar izdziivoshanu, lielakaoties taa vienkaarshi ir vieglaakaa izveele. es vairaak par 'so called' melno darbu dariitaajiem, shajaa gadiijumaa, cilvekiem, kuriem, iespejams, dziive piespiezh straadaat ne sapna darbu, bet darbs ir darbs un tas ir labaak, ka sannemt pabalstu un nedariit neko, jo man ir graads, kaut kur, un "es neesmu shaa darba cieniigs"//
[User Picture]
From:[info]ij
Date:9. Jūlijs 2010 - 21:10
(Link)
Secinaajums ir viens: Ir melno darbu dariitaaji un ir burzhuji. Es esmu pie kritiskajiem burzhujiem, kuri pat pabalstu neietu nekur luugt.
Nevaru buut mieraa ar domu, ka it doesn't matter ko tu dari, runaa, kas esi, kaa juuties unless it brings you money. Taa ir samierinaashanaas ar "uz neko vairaak neesmu speejiigs". Tas ir pret manu dabu. Tas ir kaa likt augeedaajiem eest galju un galjeedaajiem - augus.
[User Picture]
From:[info]andalusia
Date:9. Jūlijs 2010 - 23:47
(Link)
izklausaas, ka tu esi izaudzi kolbaa,,,tikai neapvainojies, es domajau, ka tu vienkaarshi maldies, taa sakot. vienkaarshi ir taa, kad nav izveeles,kad vinas nebija, piem. beerniibaa. es paziistu tadus cilveekus,, un es sheit nerunajau par tiem, kas iedzen sevi krediitos, un tml, vnk kaa, lai saka.. nolite judicare et non judicabimine jeb nec sutor ultra crepidam // es vnk esmu pret taam kasteem, kuros tu visus sabaaz, cerot, ka tas kaut ko atrisina, turklaat tu pareizi mineeji, lai augleedaaji ed auglus un galeedaaji galu, kas nepadara vinus vienus par otriem priviligeetakus,,liidz briidim, kad kaads no malas tiem neuzspiezh standartus, defineejoshus, kaa ir labaak/pareizaak utml.//
[User Picture]
From:[info]ij
Date:10. Jūlijs 2010 - 01:27
(Link)
Piedo, bet skaidraa praataa vienam vakaram tevis ir par daudz. Es taatad esmu izaudzis kolbaa, es maldos, es visu baazhu kastees, es ceru uz kautko neko, standart uzspiedeejs arii laikam uz mani attiecas. Mjaa..
Nu neko sev tu lecies.

Ierakstaa un taalaak komentos es runaaju tikai un vieniigi par sevi. Es, es un es. Un pirms saki kaadam, ka vinjsh maldaas, padomaa vai tu neesi taa, kas maldaas, gribeedama jau atkal buut, oponeejot, gudraakaa.
Sakot, tu paziisti "taadus" cilveekus, kaadus cilveekus tu domaa? Un vai shis tavs izteikums, nepieraada, ka tu esi taa, kas cilveekus liek kastees? Es cilveekus uztveru kaa masu vai kaa katru atsevishkju un neatkaartojamu indiviidu. Nekaadas kastes man vinjiem nav izveidotas. Manis saciitais par cilveekiem, kas gatavi straadaat melnos darbus un tiem kas nav gatavi to dariit bija sava veida mierinaajums man pasham sev, ka arii bez manis kautkur starp visiem vinjiem ir jaabuut kaadiem traumeetiem Träumeriem, kas tic, ka darbam vajag sagaadaat prieku un baudu. Arii, ja taa ir prostituucija.. dann mach nur.

"kad nav izveeles,kad vinas nebija"
Izveele ir, bija un vienmeer ir bijusi. Cita lieta, ja tu sev iegalvo, ka man nav izveeles, man jaadara tas, ko man liek [vecaaki, ja taadi ir beerniibaa, sabiedriiba veelaak].

"kuros tu visus sabaaz, cerot, ka tas kaut ko atrisina"
Prieks, ka tu zini uz ko, pat ja neuzko, es ceru. Kad kritiis naakoshaa zvaigzne, es noteikti naakshu tev pajautaat uz ko es cereeju.

"kad kaads no malas tiem neuzspiezh standartus, defineejoshus, kaa ir labaak/pareizaak"
Kursh ir tas kaads no malas, kursh kaadam kaut ko uzspiezh?

[User Picture]
From:[info]andalusia
Date:10. Jūlijs 2010 - 18:40
(Link)
ceru, ka tu mani nelieto sakaidrā prātā, tevis vien labad//

pirmām kārtām, es nesaku, ka manis teiktais ir pravietiska patiesiiba. es saku, ka man, kaut kas, no tevis teiktaa, piemeeram, neskkiet ticams, vai, kā nebūt sasaistāms ar realitāti (to realitaati, kas pastaav arpus tava es, par kuru, ka tu pats uzsver, tu runaa). tachu, es, jau sakotneeji uzsveru, ja tu runaa par sevi, it is up to you. , bet tu jau nerunaa//

kad runaaju par cilveekiem, es domajau, tadus , kuriem shiis izveles nav bijis, es negribu sheit atstaastiit soap opera's sizhetus, bet dziive notiek dazhaadi, piem. taa , ka cilvekiem vienkaarshi nav ko eest. tu driizaak runaa par askeetismu, un tas ir pareizi, bet lielaakoties askeetikim buut ir viegi, ja tu zini, taa teikt, ka ir kur atgriezties vai vismaz no kā atsperties.,, es tev piekriitu, ka darbam jasagaadaa bauda, es tikai zinu, ka ne visiem taa notiek, un aicinu tevi nespriest, as you never know..the background un vēl jo vairāk tu nezini, kas tevi gaida rīt//

un ko noziime izveele ir vienmeer??, taads spriedums,man skkiet, totaals rietuma individuālisma ideoloģijas paraugs...nu visbanaalaakais piemeers., persona x piedzimst alkoholiku gimenee, spiesta straadaat kopsh 13 gadiem, lai izdziivotu, jaa es vinu paziistu ,visgaishaakais no cilveekiem, un varbuut vina arii gribeetu kluut par aarstu, bet so what??, vinai nav pat pamatizgliitiibas, protams teoreetiski, vina var iet tagad un maaciities, bet tagad ir beerni, slima vecmamma un vini ir jaabaro, jo viirs aizgāja pie citas,,saproti tas ir ritenis,,no kura vairs neizlekt,pamest visu un dariit to, kas vinai patiik?, shajaa gadiijumaa, būtu uzviest cilveekus, kas uz vinu palaujas,,// un , kas ir svarīgāk, tā nu gan, jau ir katra paša izvēle, ja to tu sauc par izvēli- Я - пас

Kursh ir tas kaads no malas, kursh kaadam kaut ko uzspiezh? sabiedriiba, vide , kuraa tu dziivo, tu pat to nepamani,, bet tad tevii vienlaiciigi ir shis nihilisms, tu pats teici, tu pat vairs neceri..вы сам себе противоречивы//
[User Picture]
From:[info]ij
Date:11. Jūlijs 2010 - 00:09
(Link)
Negribu ar tevi tagadinj auzaas braukt.
Erstens - Man pastaav tikai un vieniigi mana viena realitaate, ja buutu vairaakas - sauktu sevi par shizofreenikji.
Zweitens - es palieku pie sava - izveele ir vienmeer, lai arii buutu tas kaa tu saki rietumu(?!?, why not global or cetral european?) individualisma ideologjijas paraugs. Tevis aprakstiitajai meitenei bija piem. izveele preceeties vai nee, radiit beernu vai nee. Piekriitu, ka beernu pamest nevar, ja radiits, tad jaaruupeejaas, bet apart from that cilveeks ir briivs. Es to saku kaa totaals individuaalists, kuram nav kur atgriezties [tu jau saproti - soap story par alkoholikjiem un nekaadas beerniibas], kas atsperaas vieniigi deelj saviem iedzimtiem vai izkoptiem talantiem un kuru taapataas dziive turpina cikliski iespaardiit, lai neiemieg.
[User Picture]
From:[info]andalusia
Date:11. Jūlijs 2010 - 11:51
(Link)
citi ar talantiem nepiedzimst. sad sad reality.
lai nu kā. peace.,, а то нас уносит//