Tue, Oct. 11th, 2016, 06:09 pm
[info]blond


Es tomēr ieteiktu rīsus vai nūdeles vispār nepievienot sautējumam, bet, kad ēd, tad uz rīsiem (vai nūdelēm) uzlikt sautējumu. Tad arī gadījumā, ja sautējumu neizēd vienā dienā, rīsi (vai nūdeles) neizmirks. Tādu sautējumu (bez rīsiem vai nūdelēm), ja ir sagatavots vairāk, var pat ielikt saldētavā un kādā bada reozē atkausēt un uzliet uz svaigi izvārītiem rīsiem vai nūdelēm.
Rīsus var vārīt ar dažādām garšvielām vai garšaugiem, bet tas jau ir cits, garāks stāsts.
Tomātu un garšvielu buljons - tomāti pirms tam jāmizo (noblanšē un noņem mizu, tas ir ātri un vienkārši), izgriež cietās serdes, ja tādas ir.
Vispār es ieteiktu sākumā drusku turēties pie receptēm. Internetā var ļoti daudz laba un vienkārša sameklēt.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.