šeit deg. uguns
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, July 9th, 2013

    Time Event
    2:39p
    es mīlu savu vīrieti un lepojos ar viņu.
    6:08p
    par vidi. give&get
    man ir paveicies, jo man ir daudz draugu. ne visi ir sirds draugi, bet ir liela, forša draugu kompānija, ar kuru man patīk pavadīt laiku.
    pēdējā laikā nācies pabūt tādā vidē, ka apkārt pilnīgi sveši, pirmoreizi satikti un svādāk domājoši cilvēki.
    es varētu pieņemt to viņu domu, attieksmi un non alkaholic, bet es nesaprotu, kāpēc visu laiku ir jābūt tādam uzspēlēti pareizam? kāpēc nesaprot jokus? kāpēc tik maz smejas? kāpēc nesaprot, ka jociņi par personu, kura atrodas turpat līdzās nav apņirgšana vai ņirgāšanās?
    nebiju iedomājusies, ka daudziem ir tik ļoti nepieciešama veselīga izsmiešanās. tā, ka vibrē vēders un katra šūna. tas būs daudz stilīgāk par visām jogām, meditācijām, uzspēlētām rotaļām un visu laiku iespringšanu uz to, lai izdomātu kādu gudru diskusijas tematu, nocitētu kādu klasiķi vai vēl nezko ko pārstilīgu. parunāt par nitrātu saturu vīnogās un to, cik slikti ēst banānus.
    es varbūt pati sāku nojukt. man jau likās , ka visādīgus varu pieņemt. bet nu ir traki grūti pieņemt pārspīlētu, uzbāzīgu pozitīvismu un visu laiku runāšanu mīlināmās formās.
    varbūt vienkārši kopējā vakariņu katlā jāpieber kāda atbrīvojoša viela, lai cilvēki saprotu, ka var elpot brīvi arī nebūdami kā no vegānu, svaigēšanas grāmatas vāka.
    11:39p
    abrahams linkolns izvēlējās sava kabineta locekļus un viens no viņa padomdevējiem ieteica kādu kandidātu, un viņš to noraidīja. padomnieks gribēja zināt iemeslu. linkolns sacījija- man nepatīm viņa seja. tas nevar būt iemesls! padonieks iebilda, ka viņš nav atbildīgs par savu saeju. vismaz t;ads nevajadzētu būt iemesls. ko gan viņš ar to var iesākt? viņš ir bezpalīdzīgs. linkolns sacīja- nē, pēc četrdesmit gadu vecuma ikviens ir atbildīgs par savu seju. es viņam piekrītu, pilnīga taisnība. pēc četrdesmit tu esi atbildīgs par savu seju- tur ir rakstīts kā tu esi dzīvojis, mīlējis, raizējies. kā esi uzvedies un veidojis attiecības. taa raada cik nožēlojams un nelaimigs esi atļāvies būt. tā ir tava autobiogrāfija.



    osho.

    << Previous Day 2013/07/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba