šeit deg. uguns
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, March 16th, 2012

    Time Event
    12:23a
    -1
    kad es nākošreiz satikšu savu apkašējo kaimiņu, noteikti viņam pajautāšu vai viņš tiešām nevēlas nomirt???
    kāda jēga no viņa dzīves? vecis- neglīts un pie tam ar milzīgu kuņģi, drrrrrausmīgi krāc (ja jau šitās vecās mājas sienas laiž cauri naktī tā, ka uhhh), dzīvo visu mūžu ar savu mammu, kas ne visai labi ož. sivietes nava, ģimene ar ne. nelaipns, nevienu nesveicina un krievs. saimnieks saka , ka dzīvoklīts ar katastrofālā stāvoklī. nu kāda jēga??
    davai veci, atstiep kājeles, zaudē krāktspēju vai vislabāk pārvācies citur!!!!
    5:38p
    kamēr nepamēģini- neuzzināsi. HERBALIFE HUIŅA.
    pilna pasaule šarlatāniem un krāpniekiem.
    nav nekāds noslēpums, ka kādu laiciņu jau meklēju papildus darbiņu. tad nu arī sūtu tos savus cv jēdzīgākajiem sludinājumiem. un uzraksta traki normālu sludinājumu un kad aicināja uz darba interviju, es pat diezgan nopriecājos, jo izklausījās sakarīgi... bet... kad es aizgāju...tas ir tieši tāpat kā atrast dzīvokli sludinājumos- nekad nezini, kas aiz tā visa stāv.

    mani sagaida ''veselīga uztura skolā''.
    ome.. ap 60gadiem, ar diezgan konkrētu lieko svaru un šausmīgi nolupušu pagājušā gadsimta nagu laku.. un tad sākās- ''mēsjumsparādīsimkāmēsstrādājam'' un taisīšot man ķermeņa diagnostikas pārbaudi- nu ok, lai taisa.
    uzkāpu uz kaut kādiem svariņiem, kas parādi, kas manī iekšā- kur kādi tauki, ūdens utt. kamoon, man taka drusku ir zināšanas šinī sfērā- un lai no tā būtu kāda jēga, tas vispār ir jādara tukšā dūšā no rīta... nu ok. tālāk--
    pēc maniem iegūtajiem rezultātiem ome, protams, absolūti bez jebkādas medicīniskas jēgas un paskaidrojumiem ņemas kritizēt manu veselības stāvokli un lūk, ir arī tam visam atrisinājumsu HERBALIFE BUNDŽAS rītā un vakārā- i svars ies nost, i vēzi ārstē, i hipertoniju, galvasāpes, karoč VISU.
    es nesaprotu kādā tumsoņā mēs esam dzīvojuši, ka nezinājām šīs brīnumzāles.
    tante ņemas stāstīt , ka vispār neesot nekāda jēdzīga ēdiena un vispār nekur nekas nav iekšā un tāpēc mūsdienās nekas cits vien neatliks kā dzert šos lieliskos pulverus, ja gribam dzīvot veselīgu dzīvi. ar zombējošu bundžas vicināšanu ģīmī pilnā mutē ņēmās mani pārliecināt.
    un tas, ka jebkura pustraka pensionāre var nodarboties ar šitām cilvēku dziedināšanām vispār ir absurds!!! katrā ziņā man iekšā ir pilnīgs watafaks par to, ka tērēju savu laiku, lai mani mēģinātu pataisīt par kaut kādas sektas/zombētāju uzmācīgu konsultanti, kas pelna no kaut kādi bundžu pārdošanas 6ls.

    << Previous Day 2012/03/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba