wasted paint - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
random,
pēdējie
rūc, lācīt, rūc!
bezmaksas programmas
aa -> ā

Marts 19., 2007


[info]iekodeets12:45
nav tā ka es apdraudētu kādas grupas vai mūziķa attīstību, vai pat apdraudēt kādas grupas pastāvēšanu kopējot viņa daiļradi internetā.
1. Labi mūziķi maizītei nopelna ar koncertiem
2. mūzikas kopijas pieejamība plašai sabiedrības daļai ceļ tikai mūziķu popularitāti, kas attiecīgi ceļ samaksu par koncertiem.
un kas attiecās uz popkultūru
"Tu patērē cilvēku darba augļus (strādājuši ir ne tikai mūziķi, bet studijas darbinieki, producenti...)"
tieši tā, strādājuši ir netikai mūziķi, un par to arī liela škrobe, ka mūziķu vietā visu izdomā un izdara - viņi kļūst tikai par ietinamo papīru kārtējam masu produktam.
starpcitu, par nekomerciālo pasauli runājot, esmu pazīstams ar gana daudz mūzīķiem un retais ir ko sliktu izteicies par interneta pirātismu.
kā jau minēju - iesācēji, jaunās grupiņas ir ieinteresētas iegūt atpazīstamību un patreizējā situācijā - bez interneta būtu nepieciešams pamatīgs starta kapitāls, lai to studijā ierakstītu un tad vēl izplatītu, bet tagad ar interneta palīdzību tauta ir sasniedzama ar daudz zemākām izmaksām. un starpcitu, tīri studijā ierakstīt dziesmu nav tik nenormāli dārgi. un mūziķus kas sevi ir pierādijuši, interneta pirātisms pie bada nenovedīs. pat vietēja mēroga zvaigznes par koncertu prasa pat pāris tūkstošus latu. nu nezinu gan vai varētu sūdzēties par maizes trūkumu uz galda.
bet ja gribās dzīvot grezni un strādāt pēc iespējas maz tas nedod tiesības publiski saukt par parazītiem savu aditoriju.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba