wasted paint - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
random,
pēdējie
rūc, lācīt, rūc!
bezmaksas programmas
aa -> ā

Marts 14., 2007


[info]iekodeets09:39
piedod manu tumsonību, bet joprojām uzskatu ka mūzika kā māksla, par kuru varētu prasīt atalgojumu ir dzīvajā izpildijumā un tici vai nē orģinālu ar kopiju nesajauksi. masu produkts ir un paliek masu produkts!

par orģinālu disku veikalā neko neesmu pārmetis - to atkal varētu salīdzināt ar konkrētās skulptūras miniatūru ģipša kopiju un par to kā par materiālu, taustāmu vērtību arī var maksāt naudu un māksliniekam kā orģināla radītājam ir tiesīgs saņemt savu ar autortiesībām noteiktu daļu. mans sašutums vairāk vērsts pret mp3 lejuplādēšanu internetā. Mielavs un ko ir satraukušies par studijai nodarītajiem zaudējumiem, jebšu gar degunu aizslīdējušiem santīmiem.
viņiem nabadziņiem rokas sāk tricvēt jaredz kā naudas straumīte novēršas.
nenoliedzami es sevi pozicionēju pret popkultūru un masu mākslu kā tādu un ja manis izvirzītās prasības pret mākslu reālajā dzīvē apdraud tādu grupu kā "gainfast" pastāvēšanu jo labāk. šobrīd mūzika kā māksla no komercijas, manuprāt, cieš visredzamāk. jau apzīmējums vien "mūzikas industrija" sevī ietver konvejertipa ražošanu, respektīvi, štancēšanu pēc viena parauga ar minimālām reažošanas izmaksām un maksimālu peļņu. un šādā situācijā ja es lejuplādēju mp3 no interneta un nevēlos maksāt viņi mani sauc par parazītu.
es tā neesmu ar mieru.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba