wasted paint -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
random,
pēdējie
rūc, lācīt, rūc!
bezmaksas programmas
aa -> ā

Jūlijs 14., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:45
vajag arī uzšķērzt pusžokli un jau otro dienu ciest smeldzoshas sāpes, principā padarot nederīgu realitātei, lai saliktu 1+1.

mani zobi jau no bērnības ir sagādājuši "problēmas".  nejau tā ka tur kautkas ārpus normām. vvsakot nekad neesu bijis tas kursh vareeja bez diršnas pateikt ka gadu neesu bijis kautko labot. karies un kastur attīstijās itkā viļņveidīgi. reizēm liekoties mierā. pavisam mierīgi palika pēc pubertātes. tad tiešam bij brīži kad varēju aizmirst sava zobārsta telefona nummuru.

pēdējo 3 vai 4 gadu laikā lietas ir kļuvušas dramatiskas. detaļas šoreiz nav svarīgas, pietiks ja pateikšu ka žoklis 1 gada laikā ir uzšķērsts jau 2. reizi.


aptuveni pirms 4 gadi man bija meningīts un medicīnai un dievam es biju miris uz īsu brīdi.
visi ārkārtas pasākumi un ārstē'šana izrādijās veiksmīgi. tb esu šeit dīvānā un rakstu savas pārdomas par savu nožēlojamo stāvokli.

kad nācu pie samaņas slimnīcā un izrādiju interesi par to kas noticis kamēr nebiju pie stūres.
ārsti vaļsirdīgi atzinās ka viņiem nācās mani nogalināt lai apstādinātu trakās konvulsijas un veiksmīgi intubēt un tad ievadīt ĻOTI stipras antibiotikas un nogalināja visas baktērijas manā ķermenī un arī tās kas izraišija to meningītu un tā...

tajā brīdī man viss likās pareizi un nekādus tur secinājumus neizdarīju. vispār pārāk neanalizēju esošo un topošo situāciju. vienkārši ļāvos ārstiem darīt viņu darbu.

taču šodien smēķējot vējtverī vienkārši gremdējos sāpēs un centos uzlabot savu omu atceroties nožēlojamākos un mokošākos brīžus. tā es tur viss kaifoju pilnīgā garīgā mazohismā, kad pielavījās visu izskaidrojošā vienojoša lieta un ar skaido apskaidrības staru izbojāja manu mocīšanos.

ANTIBIOTIKAS

es vecumā starp 9 un 17  biezhi slimoju ar bronhītu vienreiz dabūju arī pneimoniju, man pat gribēja piešu kaukādu tur asmātisko bronhītu. man jau 15 gadu vecumā pietika prāta apšaubīt ārstu uzstādītu diagnozi. rezultātā es dzīvoju bez inhalatora kabatā un naktsskapītī. toties katru uz katru savu bronhītu paklausīgi izdzēru kursu ar antibiotikām.

un ar to arī saistāmi mani zobu bojāšanās viļņi.

garākais "miera" periods ir laikā kad pārtraucu iet pie dakteriem VISPĀR. tas ir 18 līdz meningīts. nebija tā ka vispār nebojāajās zobi bet tas bija paciešamos apmēros.

kā gan man ienāca prātā savilkt kopā antibiotikas ar zobiem - vinkārša visiem labi zināma fakta pavadībā.
bērniem ar hroniskām kaitēm kuru "ārstēšanai" lieto antibiotikas nomelnē un nodrūp piena zobi.

mierīgi nopīpēju cigareti un devos izpētt blakus parādības "AMOXIL" pievienotajā lietošanas pamācību. tur par zobu bojāšanos ne pušplēsta vārda un man jau likās ka visa augstākminētā shēma ir sāpju radīta ilūzija lai maskētu faktu ka esu vienkārši ģenētisks kroplis. bet tad atcerējos ka zāļu ražotāji ir kautkādas mafijas sastāvā un ka meli un noklusēšana ir vienīgais veids kā pārdot to hujņu cilvēkiem un lai par to pārliecinātos pajautāju googlei.

lūk 1 no prmajiem linkiem:
http://antibiotics.emedtv.com/amoxicillin/amoxicillin-side-effects-p2.html

man ar to pietika.


http://iekodeets.grab.lv/221282.html
CIBA ir mirusi, lai dzīvo CIBA!

(nu kas i` ko?)


> Go to Top
Sviesta Ciba