wasted paint - abstinences sindroms*

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
random,
pēdējie
rūc, lācīt, rūc!
bezmaksas programmas
aa -> ā

Augusts 18., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:37 - abstinences sindroms*
man nepatīk ja mani pēc dzerstiņa modina ar pārsteiguma tehniku.
par piemēru, šorīt - pirmais jautājums - kur tavs ritenis? es tāds pilnīgi KO? nu tip lōģiski ka ar riteni atbraucu, tas nozīmē ka pagalmājābūt. un tad ir jāceļas un jānovērtē situācija. protams ka ritens ir vietā. pat mazliet labāk kā vietā. esu to pastūmis dziļāk aiz mājas. psc. un tas viss PIRMS, SUKA, ASTOŅIEM NO RĪTA!!!! es, mlja, gulējis esu kādas 5h un uz fona, kad pirms tam 36h negulētas +dzerts, liekas, ka ir pa maz.
kā lai tagad dienu bauda?
un vispār! man ir kautkāda pataloģija.
es nevaru aiziet gulēt pa dienu.


ABSTINENCES SINDROMS (paģiru sindroms) iestājas pēc tam, kad pārtraukta dzeršana un alkohols vairs nenonāk organismā. Vispirms rodas somatiskie traucējumi — roku trīce, svīšana, sirdsklauves un sāpes sirds apvidū, paaugstināts asinsspiediens (maldīgi var rasties aizdomas par hipertonisko slimību), sausums mutē, slikta dūša, vemšana, reizēm caureja, miega un ēstgribas traucējumi, paasinās tie iekšējo orgānu patol. procesi, kas bijuši pirms ABSTINENCES SINDROMS (paģiru sindroms).
Vēlāk var rasties psih. traucējumi; tie ietver alkohola psihožu iezīmes: sasprindzinājuma un trauksmes sajūtu, nenoteiktas bailes, pašniecināšanas domas, vainas apziņu, elementārus uztveres traucējumus — rudimentāras redzes un dzirdes halucinācijas. Reizēm rodas epileptiskas lēkmes. ciba ir mirusi, lai dzīvo ciba! piedod, bet savu viedokli vari paturēt pie sevis vai arī atnāc ciemos http://iekodeets.grab.lv/214781.html.

 


> Go to Top
Sviesta Ciba