mākoņa sviesta cibiņa -

About  

Previous Entry 18. Maijs 2004 @ 18:49 Next Entry
jūtos sasodīti pacilāta. mani šodien ir atcerējušies ļoti, ļoti daudz sen, sen (man nav eholālija, ja kas) neredzētu/nedzirdētu/ne-sms-otu cilvēku! neskatoties uz to, ka esmu nejauka un neatbildu uz meiliem, neapciemoju un esmu visādi citādi izkritusi no aprites. mīļi.

p.s. toties tuvākie neliekas ne zinis :D
Oma: omulīgs
Skan: Lādezers - Gula Meitiņa
(m?)
[User Picture Icon]
From:[info]muchacho
Date: 18. Maijs 2004 - 19:44
(Link)
sveicieni mākoņsvētkos :)))))
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 18. Maijs 2004 - 20:29
(Link)
paldiesinsh :)
[User Picture Icon]
From:[info]agressor
Date: 18. Maijs 2004 - 21:50
(Link)
es' sveiks!

agr, endija
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 18. Maijs 2004 - 22:54
(Link)
tencinu.
[User Picture Icon]
From:[info]fxp
Date: 18. Maijs 2004 - 23:04

fxp

(Link)
Nu tā laikam jau nebūs, ka es neapsveikšu ar'... ;)
Priekā!
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 19. Maijs 2004 - 08:31

Re: fxp

(Link)
nu re, tagad ir visi tuvaakie ar :P
[User Picture Icon]
From:[info]snake
Date: 19. Maijs 2004 - 11:26
(Link)
es gribu buut stilīgs un populārs, kā visi :) tapēc arī
Apsveicu
From:[info]diana
Date: 24. Maijs 2004 - 10:32
(Link)
mjā, tie tuvākie dzīvo bez kalendāra, un, kad atjēdzas, ir baigi neomulīgā sajūta... Kā apsveikt, kad viss nokavēts? Nu tad apsveicieni arī no manis!
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 24. Maijs 2004 - 10:36
(Link)
nu tuvākajiem jau visu ko var piedot :)

p.s. vai tiešām ar "piefrendošanu" pietiek, lai Tu man atkostu?? :)
From:[info]diana
Date: 24. Maijs 2004 - 10:42
(Link)
nu baigi, baigi spokaina sajūta... Es lasu, lasu, lasu, lasu, lasu tavu žurnālu, un domāju - vai tiešām tā būtu vecā indētāja? Nu viss it kā liecina, ka jā - gan dzimšanas diena, gan meila pirmie burti... Bet es tak tevi, izrādās, nemaz nepazīstu?!?! Nu, ja es būšu makten kļūdījusies, un tas viss tikai sagadīšanās...

Zini, ja es uzietu šo lapu tāpat vien, es uzreiz pieliktu pie draugiem. Baigi aizraujoši.

Nu, atzīsties. Tu? Vecā indētāja?
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 24. Maijs 2004 - 10:50
(Link)
bet protams ka indētāja :)

protams, smieklīgākais, kā es apķēros, kas esi Tu...
Tev bija tāds nepieciešamo un vēlamo lietu iegādes sarakstiņš... un tur figurēja "elektriskā ģitāra". man uzreiz radās aizdomas, ka kaut ko tik traku tikai Tu vari perināt :))) un tad jau attiecīgi arī dzimšanas datums, bebuka bilde (starp citu, mazais sāk palikt līdzīgs Aņ Čum Paņ klanam), divas tulkojamas sērijas :) nu tā kaut kā.
bet, jāatzīst, esmu sajūsmā, jo Tavs rakstīšanas stils man akūti ir sācis pietrūkt, nezinu pat kas tā par jokainu nostaļģiju pēdējā laikā :P
From:[info]diana
Date: 24. Maijs 2004 - 11:11
(Link)
Zini, manī neticību par tavu identitāti viesa:
1) negaidītais angļu val. īpatsvars tavos tekstos
2) visas šitās fīčas, ko es it nekādi nespēju samainīt - piemēram, "m?" tur, kur man rakstīts: "comment on this" un visādi citādi tehniski datoriski krikumi, kuros esmu par stulbu, lai pati tiktu galā
3) baigais filmu kvantums, ko tu skaties - un vēl tādas sarežģītas filmas. Es pēdējā laikā esmu riktīgi ieziepējusies - skatos romantiskas komēdijas vienā laidā. Ķipa how to lose a guy in 10 days, Legally blonde, utt utt.
4) vispārējais rakstības stils. Es tak 100 gadus neesmu redzējusi, kā tu raksti. Un sarunas (ārkārtīgi retas) mums pēdējā laikā bija tikai par grūtniecībām, dzemdībām un sīčiem.

Vispār I'm impressed. Riktīgs prieks, ka tu te esi. Man jau palicis tik maz cilvēku, ka niekojos šeit pa netu, lai pilnībā neaizmirstu latviešu valodu. Bērns man, johaidī, vēl nav skaidri runājošs latvietis (mamma vienreiz viņu mēģināja midzināt krieviski, un šis aizmiga :))) Ar Artūru mēs vairāk bučojamies, nekā runājam. Māte sazin kur Ogrē, satieku reizi mēnesī vai retāk. Lauri vispār redzu tikai bildēs. Bet nekas, jautrības netrūkst.

Forši. Nu es vairāk uzzināšu, kā tad tev sokas. Bet nejūties tāpēc ierobežota. Tik sen neesam tā īsti bijušas kopā, ka tā būs kā iepazīšana pilnīgi no jauna. :))) jauku dienu, ķeršos pie darba.
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 24. Maijs 2004 - 12:59
(Link)
nu ar tām fīčām nav tik traki, apsolos uzrakstīt Tev īsu "manuāli" :) bet tikai apmaiņā pret info, kā Tu dabon tos lielos, krāsainos burtus :)

es vakar cīnījos ar vēlmi iebļaut kaut kur komentos "čaaaaaau, Dinci!!!", jo sabijos, ka tā es iztramdītu Tavu Mūzu (vai Mūzi?) un Tu turpmāk rakstītu piedomādama. ceru, ka Tev tas Mūzis nav tik tramīgs un viss būs oki-doki:)

p.s. ar filmām ir tā, kad es kā kāmis pievelku kompi līdz ūkai pilnu un tad pa brīvajiem brīžiem cenšos kaut kā ar to visu tikt galā :)
p.p.s. Tev ar jaukumjauku dienu :) es nu sākšu sastrādāt kaut ko :)
(m?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba