mākoņa sviesta cibiņa - Fish are friends not food

About Fish are friends not food

Previous Entry Fish are friends not food4. Jul 2007 @ 12:30 Next Entry
(m?)
From:[info]diana
Date: 5. Jūlijs 2007 - 13:10
(Link)
Superīgi uzrakstīts. Bet nu tādu vājprātu laivā... Tad pašam jākāpj ārā un jāpeld pakaļ. Mūžā tāds lops nav redzēts. A kas ir sveramā soma? Kas ir eholata?

Vispār izklausās ekstrēmi. Ekstrēmi aizraujoši.
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 5. Jūlijs 2007 - 13:55
(Link)
Eholata ir tāds verķis, kas mēra ūdens dziļumu, temperatūru un rāda aptuveno zivju skaitu. Tā pēdēja funkcija toč ir lieka, tikai nojauc visu, - zivs jau nav gultne, kas tusē vienā vietā.
Savukārt sveramā soma ir tāda milzīga tirgus tarbai līdzīga taša no kaut kāda ūber-materiāla, kuru samērcē un tas tur mitrumu un elpo, un vairāk saudzē zivi svēršanas laikā.
Vispār esmu nonākusi pie slēdziena, ka tas, ko senie latvieši dēvēja par bada pātagu, mūsdienās spēj izmaksāt nenormētās naudas summas. Nemaz nerunājot par laivām, motoriem un superīgākajām spolēm. Brīžiem gribas bambusa kātiņu, žilku un pludiņu ar jau uzvērtu slieku galā, citādi tas sāk līdzināties galma izvirtībām ne makšķerēšanai :)
From:[info]diana
Date: 5. Jūlijs 2007 - 14:04
(Link)
Visvairāk man šai komentārā patika atziņa, ka gultne tusē vienā vietā. Būtībā jau daudz kas - i Rīga, i māja, i televīzijas tornis tusē vienā vietā. Ne tāpēc, ka tur uzcelts, bet vienkārši tusē.

OK, Tev tādi secinājumi par makšķerēšanas aprīkojumu. Es savukārt varu pakomentēt, ka dārzkopība mūsdienās izrādās kaut kas grandiozi dārgs. Var arī pa lēto, bet ja grib eļegantno, tad riktīgi cipari saskrienas.
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 5. Jūlijs 2007 - 16:35
(Link)
Vaimandieniņ :)
Tu liksi dārzā arī rūķīšus?
From:[info]diana
Date: 5. Jūlijs 2007 - 16:45

Ko tu runā!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 5. Jūlijs 2007 - 16:48

Re: Ko tu runā!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Link)
meeeh :D
es jau sabijos.
(m?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba