mākoņa sviesta cibiņa - Saturday morning, 7 am

About Saturday morning, 7 am

Previous Entry Saturday morning, 7 am18. Nov 2006 @ 07:38 Next Entry
(m?)
From:[info]diana
Date: 19. Novembris 2006 - 14:27
(Link)
:)))))))))))

Man ar to iepirkšanos tieši otrādi sanāca. gribēju sev blūzīti/džemperīti un korseti. izmērīju veselu čupu veikalu, bet cienītais aiz tīrās garlaicības uzreiz atrada, kas viņam patīk, nopirka un vēl noskatīja sev mēteli ziemai.


Redz, kur tā netaisnība - man jāmeklē tas, kas man der + piestāv. Un tas ir nesalīdzināmi grūtāk, nekā vienkārši atrast to, kas Artūram patīk. Viņam, redz, nav jāuztraucas, kur kas atkarāsies un kur spiedīsies ārā. A man - ja paņemu lielu izmēru, krūtis kā maiss. Ja paņemu mazāku - gurni neietilpinās.

Daudz vieglāk ir būt dekoratīvajai meitenītei ar mīnus otro izmēru un pirkties pie bērnu drēbēm - tai vismaz viss der. Reizēm vienkārši neatmaksājas būt resnam!!!!!!!!!! Kas par cūcību! Nafig es tā centos uzbaroties?

Galvenais, ka vairums maksātspējīgo sieviešu tak tomēr ir ar pieaugušām formām, bet veikali orientējas tikai uz lolitām un anorektiskiem slotaskātiem.

Nu jā - par manu vakardienas iepirkšanos - es tak NEKO nenopirku!
[User Picture Icon]
From:[info]semiole
Date: 19. Novembris 2006 - 22:11
(Link)
oj:) nu es te pēdējā laikā esmu atklājusi Lindexu:) lielie izmēri, tikai diemžēl, ka daudz kas ir maisveidīgs, bet katrā ziņā šo to var atrast;)
(m?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba