De contemptu omnium vanitatum mundi ([info]hurt) wrote on July 7th, 2023 at 08:18 am
Par Jessie Lee Ward un manu ētiku.
Es esmu pietiekami ļoti ļoti daudz skatījusies dokumentāļus par katastrofām, lai zinātu, ka kāds miljonārs ir ne tikai nopelnījis no tā, bet, ja mēs pietiekami tālu rokamies, lai atrastu vainīgo - kāds miljonārs ir arī apzināti izsvēris savas izvēles un izvēlējies riskēt ar dzīvībām nevis savu naudu un doto katastrofu izraisījis, un pat kad citiem šķiet, ka arguments "bet viņš/a taču tik daudz naudas ziedo labdarībai" ir labs gana, lai šādu tādu uzvedību piedotu, man nešķiet. Lielākā daļa to labdarību ir vai nu veids kā izvairīties no nodokļiem vai vispār tīrs skams. Kas nozīmē, ka, nē - man nav žēl "titāna" pasažieru. Jo tie ir miljonāri. Un, manuprāt, nav ētiska veida, kā kļūt par miljonāru.

Bet tas nav tas par ko es gribēju ar sevi parunāt.

Jessie Lee Ward (turpmāk bosslee) ir MLM skamere. No amerikas. Darbojas šobrīd MLM Pruvit. Garš stāsts, bet, ja gūglēt viņu internetā, lielākā daļa no visas informācijas ir viņas pašas izplatītie meli, jo nav viņa tik slavena, lai kāds pārbaudītu, ko gūgle met ārā. "a heart-driven, culture-driven, influencer-building multiple 7-figure annual earner, as verified by Network Marketing Pros' Hall of Fame. She is currently the number one female network marketer in the world." mana dirsa. Tie visi ir viņas pašas izplatīti mīti un meli. Number one... more like number 187 at best. Kā cilvēks viņa ir sapuvusi līdz serdej. Visa viņas ģimene pat īsti neinteresējoties, kā viņai iet. Viņas šī brīža mīļotais grib ielikt cietumā savu sievu, kuru pameta ar 3 bērniem, jo viņa uzdrošinās prasīt šķiršanos. Antivaxx, lizardpeople - tā tipa cilvēks.

Pagājušā gada vasarā, viņa stāstīja diezgan dusmīgi, ka viss šis pēkšņais svara zudums ir pateicoties viņas lieliskajai veselībai un Pruvit ketoniem. Izrādās tomēr, ka viss viņas pēkšņais svara zudums ir pateicoties - 4. stadijas vēzim. Kur tajā visā MAN ar to visu ir sakars ir tur, ka viņa publicē internetā katru savu pirdienu, katru savu pārdomu par to, kā Aušvica ir tieši tas pats kas kovid vakcīna, ka pret vēzi viņai palīdzēs kafijas enemas un ārstus viņa vairs neapmeklēs, jo tas viņai bojā garastāvokli. Nav skaidrs, vai viņa atteicās no ķīmterapijas, jo jūt, ka nav jēgas, vai tiešām tic, ka no vēža viņu izglābs šaubīga klīnika Meksikā. Viņa nenodzīvos līdz gada beigām - tas ir fakts. Bet pat ja izdzīvos - cik daudz cilvēku, tas netieši nogalinās, ja viņa izplatīs tālāk savu dezinformāciju par to, kā vēzi ārstē labas domas, ēteriskās eļļas un kafijas enemas un "sausā badošanās"?
Pateicoties internetam visu to stāstu var skatīties "dzīvajā" un es nekad neesmu jutusies tik pretrunīgi - es negribu gribēt, lai cilvēks mirst, bet tomēr gribu....?
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.