gnidrologs ([info]gnidrologs) wrote on June 4th, 2023 at 08:46 pm
Ja, normāliem cilvēkiem nemēdz būt auto-"naids" pret homoserksuālu cilvēku, bet var būt šaubas vai homoseksualitāte ir tik kruta lieta, ka to pauž mūsdienu angažētā propaganda. Vēl jo vairāk var būt dabiska nepatika, ka bērniem tiek mācīts jau no pirmspubertātes vecuma par seksuālo perversiju krutumu un mēģināts ieteikt varbūt pašiem pamēģināt.

Cilvēki, kas aiz kādiem aizspriedumiem iestāja pret jebkāda veida vakcināciju ir burtiski fringe grupa. varbūt 0.1% jebkurā valstī. Es personīgi esmu vakcinējies pret čupu lietām savā dzīvē. Kovida vakcīnu gan noraidīju, jo:
1) man tā nav vajadzīga. Manā vecuma grupā risks nomirt no mutētas saaukstēšanās ir precīzi 0%. Arī grūta slimošana nav novērota. Vairums atkopjas 1-2 dienu laikā. Pat nezinu vai jebkad esmu to saķēris. Tieši tik nenozīmīga ir šī slimība.
2) tajā pašā laikā šī eksperimentālā, ļoti švaki pārbaudītā ķimikālija, tika forsēta ar valsts administrācijas likumiem uz lielu procentu populācijas un ir zinātniski pierādīts, ka tai nav burtiski nekāda aizargefekta pret minēto nenozīmīgo slimību, toties milzīgs risks (salīdzinoši ar citiem, pārbaudītiem medikamentiem) saķert ļoti nepatīkamus blakus efektus, tajā skaitā nāvi, tiem, kam galīgi nepaveicas.
Mans lēmums nešļircēt sevī šo čūsku eļļu nebija "antivaxerisms", bet veselais saprāts. Jebkuram saprātīgam cilvēkam ir tiesības izdarīt informētu lēmumu par to kādus medikamentus vai jebkuras citas patērējamas lietas lietot. Cilvēki, kas šīs tiesības izmanto, nekļūst automātiski par kaut kādiem bubuļiem. Vajag beigt tiražēt propagandas saukļus un kļūt par saprātīgiem cilvēkiem, kas atzīst indivīda brīvību un skepsi pret tiranizētāju dogmām.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.