18. nodaļa

« previous entry | next entry »
Sep. 20., 2016 | 01:34 pm

Nevainīgā ikdienišķo selfiju noruna diezgan strauji pārvērtās par kaut ko daudz nerātnāku. Bildes, kas atklāj tieši tik nedaudz, lai iedarbinātu iztēli un nevarētu nosēdēt. Un tad bildes, kas atklāj tieši tikpat daudz kā Pornhubā un pamatīgi uzkurina. Kaut kādā brīdī kļuva vienalga par privātumu, viss feisbuka čats pilns ar dikpikiem un to nerātni smīnošo emoji. 10 dienas dzīvoju viena, katru vakaru (rītu, dienu) man piesūta kārdinošas bildes; nekad iepriekš dzīvē neesmu tik bieži beigusi.

Patiesībā arī istabas biedrenes ievākšanās neko daudz nav mainījusi saistībā ar nerātnumu. Piektdienas vakarā, kamēr viņa ir prom naktsdzīvē, notika videočats, kādu stundu skatījāmies viens otram virsū un turpinājām sarakstīties. Tomēr reizēm var just, ka esam pazīstami vien neilgu laiku. Garajos klusuma brīžos malkoju otro lētāko vīnu. Rojāli piedzēros. Runājām un rādījām. Par laimi, kādā brīdī atcerējos, ka jāaizvelk žalūzijas, lai netraumētu pretējos kaimiņus (te nav tāda koncepta kā aizkari). Līdz gultai aizstreipuļoju. Vēl četras nedēļas!

Meitene, starp citu, ļoti jauka. Kārtīgi nomazgā pannu pēc speķa cepšanas. Mums patīk līdzīga mūzika, pamazām ieviešam botānisko dārzu uz palodzes. Vislabākā viņas īpašība: būs prom, kad viņš ciemosies.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {1}

kūciņas prototips

(bez virsraksta)

from: [info]pilnigigaram
date: Sep. 20., 2016 - 05:27 pm
Link

Čats pilns ar dikpikiem un tavām krūtim un ne tikai*

Atbildēt