Februāris 25., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:47

(32 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Februāris 2015 - 18:39
(Link)
Lasītāji generally par tevi vispirms spriedīs pēc taviem soctīkliem un tikai pēc tam pēc teksta. Pat es, kas sevi uzskatu tā kā par besīgi krutu cilvēku, nepērku to cilvēku grāmatas, kuri man šķiet esam pilnīgi kretīni.

Piezīmēšu, ka šeit tiešām nav runas par "kontroversiālu personību" (es pati lecos un lamājos kā jūrnieks, un nav jau tā, ka šitā ciba būtu dikti anonīma), šeit nav runas arī par "stingriem viedokļiem" (lai gan būtu vēlams, lai šie viedokļi daudzmaz sakristu ar potenciālo lasītāju viedokļiem un atbaidītu tos, kas tāpat izlasīs tavu grāmatu un pēc tam spļaudīsies pa tiem pašiem portāliem), bet ir runa par to, ka cilvēks nav aprobežots kretīns un principiāls preteklis.

/atkal, runājot/domājot par komercliteratūru
From:(Anonymous)
Date:25. Februāris 2015 - 18:53
(Link)
Nunez, tiešām ir tā, ka cilvēki meklē fb autoru, lai noskaidrotu, kāds viņš cilvēks, pirms pērk grāmatu? Tā ir kaut kāda seno laiku prakse - vienkārši ieiet grāmatnīcā (nu, vai visādās grāmatu tirgotavās internetā) un paskatīties, kas izskatās kārdinoši? Es to kā reizi iztēlojos tieši tā.

/L., stc.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Februāris 2015 - 18:54
(Link)
Nu, es pēdējā laikā grāmatas vienmēr iegādājos pēc tam, kad ir veikta kāda nebūt priekšizpēte.
From:(Anonymous)
Date:25. Februāris 2015 - 19:00
(Link)
Es domāju, ka tāda pieeja nav pārāk populāra, bet, jā, tas ir tikai minējums. Vajadzēs bakalaura darbā papētīt. :D
Ja vien nav runa par to, ka kāds ir vispirms atpazīstama persona un tad izdot kaut kādu grāmatiņu - tad, protams, cilvēka personība iet pa priekšu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Februāris 2015 - 19:01
(Link)
Kā, Rakstnieks var būt arī Neatpazīstams?!!!!
From:(Anonymous)
Date:25. Februāris 2015 - 19:02
(Link)
Nu, Tev jau visi pazīstami. :D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Februāris 2015 - 19:03
(Link)
Un, piezīmēsim, man par visiem ir VIEDOKLIS! :D
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:25. Februāris 2015 - 19:43
(Link)
Priekšizpēte, jā - kas rakstīts uz aizmugurējā vāka, cik zvaigznītes ir saliktas amozonos un kādas recenzijas sarakstītas. Bet nekad neesmu iedomājies meklēt autoru sociālajos tīklos. Nu, ķipa, varbūt parādās interese uzzināt, ko autors ēd pusdienās tad, kad ir pieci romāni izlasīti un esi jau baigais fans, bet citādi, meh.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:25. Februāris 2015 - 19:46
(Link)
Tu sen neesi lasījis anotācijas uz aizmugures vākiem, runājot par LV autoriem :) Recenzijas arī parasti tādas meh, unless viņas ir sarakstījis Dainis Leinerts.

Bet nu ārzemēs jau arī, teiksim, tāds Orsons Skots Kārds ir norāvies ar "nepērkam viņa grāmatas, neejam uz Endera spēles pirmizrādi", pa lielam, par kretīnismu.
From:(Anonymous)
Date:26. Februāris 2015 - 19:48
(Link)
Ko viņš nogrēkojās? Nu, tb, vai tas tiešām bija par kretīnismu sociālajos portālos vai par megagigakretīnismu pret cilvēci kopumā? Nu, kā es nelasītu Putina grāmatas pat tad, ja viņš būtu talantīgs autors.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Februāris 2015 - 19:51
(Link)
Nu, ciktāl man zināms, viņš nevienu geju nav nositis, tā ka pa lielam tas ir kretīnisms publiskajās izpausmēs. Tb Putins točna ir lielāks īvils nekā OSC :)

Nu, un vēl ir vesela varza rakstnieku, kurus cenšas nelasīt/nepopularizēt viņu politisko uzskatu dēļ (then again, viņiem ir arī liela suppport grupa tikpat psihu ļautiņu vidū, varbūt ar tādiem pietiek).
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Februāris 2015 - 19:53
(Link)
(kamēr, teiksim, Berouzs nošauj savu sievu, bet kopumā ir tāds mīlīgs vecītis, un neviens i ausi neceļ. Ditto visi tiek kinorežisori-seksuālie manjaki :))
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba